אל עצמי- פרק 16 ואחרון

YossihNew

Well-known member
אז מי ינצח במשחק האחרון?

איזה זוגות יהיו לנו?

האם תמי תגשים את חלומה?

ומה יקרה כשמולי יבוא להפתיע את ציון?

עד העונה הבאה אם תהיה...

YossihNew

Well-known member
מה? אל עצמי שלום? ציון? אתה לא כותב? מה יש? פרק אחרון והתעייפת? בוקר טוב באמת. כולנו ידענו. והילדים יצאו ג'ינג'ים מדי. ותמי מובילה כבר? בלי אל עצמי שלום?

אה, את השלום הוא שומר לה. כן, אני לא הייתי מסרב לאושר. מפחד שהיא תרצח אותי בצורה מאוד אלימה. אושר, את לא נוסעת במטאטא? הייתי בוכה. אם לא הייתי מרגיש הקלה אדירה שהיא... מכשפה והלכה...

קום, התרנגול כבר קרקר ואני לא מתכוון אליך. הוא יהרוס.

כן, זאת תעלומה. היא תבוא? נראה לך? אבא בארץ. יותר מדי אבא שלו יש לי לאחרונה. אני בינתיים אגייס לתמי את כל הכרמל המערבי עד לשיפולי שפרינצק. אני חושב שהבנתי למה היא מתאגרפת.

רומי הציעה את אמא שלה לעונה הבאה. נכון רומי? אתמול סבתא נחשפה כמסטיק. לא סבתא, אמא של אמא מהבמות. אני לא מאמין. היא עשתה את ה... לא משנה, אני תמיד ידעתי. תזכרו. חמש שנים וחצי, תמונה ראשונה.

והנה גבי, חולפת לו תהילת עולם. זה מגרש. מגרש מגרש. אח של משה, שקט. גבי, קיבבתם? די. די עם הקבבים.

זה קהל שרוצה דם. מעניין אם כל ההורים כאן. כלומר, אמא של גבי. והנה הספונסר הרשמי שלנו. היה מצחיק אם היה עושה פרסומת סמויה. יגיע. כזה דבר לא היה מאז שטובה גמזו באה למגרש של הכוח ירושלים.

הגול הכי מוזר מאז אודי.

איי? איי! שחשבת? כן? אה. האיי איי. מסכנה קטנה. ורוד עולה? לא טוב. יש! מאסטר שף זה הריאליטי האהוב עליי! זה כזה מתאים לתומי.

נזכרת שהיית מאמן ספורט? נכון. שיחה יפה ממאיה...

אוי, שיט. אני אמרתי שאני בבינג' החממה? זה האדם הכי לא אהיב בארץ.

נשרים, הוא פה... אני בדז'ה וו? לפחות טימור אחד ניצח. ניר, תדבר כבר. הידד! פנדל! טוב, זה היה חייב להיות ככה. וזה הצליח. לא הבנתי למה אם כל אחד ניצח פעם אחת... איך עובד הניקוד פה? יאללה כבר, יא... תודה לאל, רומי. הוא קרצייה. אמת.

שלוק חרדל?

בעדו בסתר. זהבה לא מצטרפת? הנה. בבקשה. להגיד שלוק אלף האיים. שיר מוזר.

ברצלונה יותר יפה. השתפר.

ציונוב! אמרנו ציונוב! וואסחי? זהו, אני אמרתי לכם המון זמן, כולם מקבבים פה. קצת שניצלים.

לא עבד, אה? במי בחרנו? ביונה? בקליש? החזירים לא בסדר?

או ספרד או אירופה. חבל, לך היא לא תצביע, גברת. ככה גומרים? אה, פרק ארוך היום. מאוד.

כי ככה. טוב לך?

לא נשמע טוב. בכלל. טוב, תמיד הדמות הראשית צריכה לוותר על מה שרצתה בהתחלה. כמו שאני אמרתי.

אה, היומן.

עצוב.

לאן הלך? כמה עוד ינטשו את הילד הזה? זאת התסריטאית אני חושב. אתם לא תיפרדו לעולם.

סיום מעניין.​

למעלה