אל עצמי- פרק 12

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה אחרי שנחשף שמתן השחית את התמונות?

איך ניר יפצה את ציון?

ולמה המשחק הבא חשוב?

YossihNew

Well-known member
אוי, הוא עשה את זה בסוף? אני לא זכרתי שהשחקן של ציון שיחק את אח של רומי באבא מטפלת. כן, אה... ליברפול. האמת שזה אמיתי.

שלא יקבב ולא ישנצל אותך.

לא חשבת זה נכון, יא מעאפן! מה ששלו שלו, מה שנקרא. אל תנגן לי בפסנתר עכשיו. גם אם זה יפה.

אבל הבטחת שתלך לנס ציונה גאט טאלנט! אם נולדת בישראל אתה אסייתי. פר סה? נכון, לאלי מגיע. ציונוב, אני מבקש. אלי. באמת. עצוב.

הוא בא לפה? אה, הוא לא יודע. תסיר טלפיך מהקערה של עלמה. צעק כל כך חזק עד שעלמה שמעה. חבל. אבל אני תמיד אהבתי אותך וחשבתי שתהיי כוכבת. עבד לי.

זה מצוין. מה מתחרז עם מיכל? את הוזה. הטופינג של המה? הקראמבל של... מרק? גם השחקנית של ליהי תהיה שחקנית מצוינת. תסתכלו עליה. אסון? אבל זה כמו מטבחון.

מה זה? זה כדור רגיל ולא כדור מספוג! מה, באמת ניר?

חזיר. הרצחת וגם ירשת ואכלת?! ידעתי שאבקת גירוד. האחות החורגת של חומר משלשל. הוא מחפש מישהו אחר לאכול אצלו. אתה מעאפן!

השחמטאי הכי חתיך בענף נף נף! טוב, זה היה רגע נחמד.

תמי זאת דמות... דמות. הם יופתעו ביותר. אה, הם כבר. רגע שקורה.

משתין בקשת? גבי, לא יפה. בגדת בנו. הקמנו לך מצבה. ובגדת בקבוצה.

יופי שאמרתם בבית שאן. לא כולנו כמו ניר! אני הבהרתי כבר. מי עושה דניה? אתם נורמליים? מי מעודד דניה?! ליהי זמבורה? תדעו שלכם שבליגה מעורבת, הייתם מפסידים מזמן. אוי ואבוי, כישוף. או שהיא מפילה אותו. אוי, איזה דביל. לא, הם לא אריות. לא היו. הצרחות של אלי ברקע עשו את כל הרגע לקצת יותר אייקוני. ואז הוא נפל. המעאפן.

למה ציון בלי חולצה חצי מהסדרה? אה, ליהי והטופינג. והקראמבל. המרק.​

למעלה