די עם קללות! אין שום קללה! רק בגלל שדודה מחפופה צעקה בחתונה... אה... סליחה, אני מוכן להגן על מיצי שלי בשבוע הבא. על ציון אולי יש. דבש רקוב?
אבל רזיה ואלי, די, אני רוצה לשמוע את רזיה מדברת במבטא רומני. אני אוהב אותה, אתם יודעים. מה פוליגרף?! פה לא החממה. פה שכונה. בערך. רזיה מבינה בהומור. כובע חיקוי של ברווז.
שלא צריך להאיץ בשלמה וארצי והמפתח יצא לבד? לא, אני קצת בהלם שאביעד ורוני הדר בסדרה השנייה והוא פה. זכרונות! סדרה שהיא אנדרייטד. מה זה החיוך שלך, גברת רומי?! אה -הא! האלרגיה של רומי! ידעתי! זה גם פתח את בילי שוורץ בזמנו. אגב, ניצן הופיע היום גם בסדרה השנייה. מלון הוטל.
אח, רומי. אתם מבינים למה היא בילט-אין המלכה בסדרה? האמת שחזיתי, אני אמרתי שנראה סימן על ידיים כמו בגאליס ובסוף זה אפצ'י כמו בגאליס.
חחחחחחחח חמוצים! הוא הורג אותי. נולד נחמד ומוכשר. אני הייתי מצביע לתמי. למרות שלא קיבלתי ממנה הבהרה בנושא חזירי הבר. לרזיה יש סודה. רגע! אמרת חיפה בפתח ולא בצירה... ואמרת ש...
כמה עצוב. כמו עם דוידי בשעתו. חושדים בו...
רומי, תראי לו איך מנגנים. זה דבק יו קלאסי. תסמוך על רומי שתמיד תוכל ל... לא! המשקפיים המיוחדים?! בגאליס זה לא עבד. אבל רומי חכמה. תעמוד, נירולי. תקשיב לרומי. ובלי פאניקה.
הוא מדבר כל כך יפה. היוני סלמה? יוניייייייייייי! לא? לא היוני ההוא? איך עומר אומר את הטקסט הזה בלי להיקרע מצחוק באמצע? מנה חמה בולונז זה האוכל האהוב עליו!!!!!!!!! גם עליי בזמנו היה קצת... די עם הקללה, זה בהוט קללות! די! ואצל ההיא השנייה מהאחיין שלי בנץ. שאני אוהב.
הוא לא זיהה את המשקפיים בסוף? הוא לחץ רקורד, כן?
מסכן ציון.
לא, שוד משאית ברינקס! נו, חבר'ה, בחייאת. פוקוס. כן, זאת הפסקה, מה הקטע? אוי לא. נירולי... אל תעשה כלום עכשיו... לא איחרת וממש ממש לא ראיתן יחד הצגה של אבא! מתן, אתה מבין עכשיו למה? הוא עשה את זה! הוא באמת עשה את זה!
בלי פאניקה, רומי! נכון, אתה מעאפן. אני מסכים.
אולי תסירי קללה ממישהי שאני ממש מחבב? בנוסח העיראקי? היריקה לחלוטין אותנטית. שום בצל? דמות הזויה. אל תגידו לה שאמרתי. לקונצרט...
רגע, כאן הקונצרט? למה תמיד בבתים בדניה, למה? אה, עלמה פה? היי, עלמה, חמודה. כן, הגיוני שהוא לא ישתמש. עינת שרוף? אמרנו כבר שזה בסדרה השנייה. מה קורה בסדרות לאחרונה... רומי!!!!!!! בכלל המצב השתפר פתאום. באמת מעאפן!
מעאפן, מעאפן.