אל - על ונטול גלוטן.

Reznik

New member
אל - על ונטול גלוטן.

טסתי בסופ"ש האחרון לחופשה בבודפשט, והזמינו בשבילי ארוחה נטולת גלוטן בטיסה. עזבו את ההתלהבות שקיבלתי את האוכל 10 דקות לפני כולם. האוכל היה באמת טעים. אני בתור אחד שבררן באכל, ממש נהנהתי מהארוחה. ולא היו שום תופעות לוואי. בטיסה חזור כבר הייתה בעיה כי הזמנו דרך האינטרנט ולא היה למי להתקשר לפני כן. אבל לא נורא, הייתה ארוחת בוקר עם חביתה, שגם היא הייתה טעימה מאוד ללא תופעות לוואי אחרי זה. בנוגע למלון, יצרתי איתם קשר, והם אמרו שמבחינת לחם, זה קצת מאוחר מדי, אבל שבוודאות יהיו לי דברים לאכול בארוחה שהם נטולי גלוטן. ואכן חוץ מהקינוחי עוגות והלחמים, היה לי מעל ומעבר מה לאכול. ככה למי שטס לאזור בקרוב, יכול לסמן לעצמו את המלון "מרידיאן" בבודפשט

נילוס11

New member
מה זה כולנו נהיינו הונגרים?

קודם כל,מגיע לאל על את מלוא הכבוד בנוגע לאוכל. אנחנו מקבלים את מגש האוכל לפני כולם,עטוף בנילון ועליו כתוב שמנו ומקום הישיבה,ויחסית לאוכל של מגש טיסה הוא אכן טעים,מזין ומגיע בדיוק ברגע הנכון. מנסיוני,יש הבדל בן ארוחת הצהריים לארוחת הבוקר וזה מובן. אני אומנם לא האוביקטיבי בנושא בודפשט,כי זו העיר שלי חוץ מזה שזו עיר מקסימה ויפיפיה,יחסית לאוכל ההונגרי
שלרוב הוא שמן,מטובל,ורוב האוכל מטוגן ועשוי עם בלילת קמח, הם מאוד מודעים,מבינים ומשתדלים לרוב.

Reznik

New member
בכל מסעדה שנכנסתי אליה, ובדקתי

ישר עזרו והסבירו, אומנם לקח זמן עד שהבנו אחד את השני, אבל בסוף הבנו. והגולש לא משהו

נילוס11

New member
כשנוסעים לבודפשט

היה אולי כדאי לשאול אותי היכן כדאי לאכול גולש? התייר הממוצע מגיע לסביבות המדרחוב והטיילת על הדנובה וחושב שזה שיא השיאים,ושם הוא נופל ליידי המסעדות והקונדיטוריות שמחכות שכל כמה ימים התיירים "הפראיירים"יתחלפו. יש המון מסעדות פשוטות,ביתיות שהתייר לא מגיע אליהן,וזה ברור לרוב שהוא לא יגיע לשם בדיל של 3 לילות.

Reznik

New member
צודק,

לא ידעתי שאתה גר באזור, אחרת הייתי שואל אותך לגבי אוכל, וככה פני בובה הייתה קצת פחות לחוצה
דבר שני, אכלנו במסעדות במדרחוב, אבל הטעם לא ערב לי, אני יודע בוודאות שאצל החבר'ה האחרים הטעם היה טעים... כנראה שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח....

פני בובה הייתה לחוצה מסיבה אחרת

אבל בשביל זה בדיוק היה לך ביביסיטר (שאפילו השאיר אותך בחיים
)

נועית7

New member
כשאני הייתי

בכל, אבל בכל, מקום שאכלנו האוכל היה פשוט נפלא. גם הנ"ג וגם הגולש שחבר שלי אכל (אני לא אוהבת), והכל בלי מידע מודיעיני- חוץ ממסעדה אחת...

למעלה