אל על היברידי

doral600

New member
אל על היברידי

אל על בחרה להבליט טכנולוגיה כל כך ישנה בחירת מושב בטיסה טכנולוגיה שנמצאת בשימוש כבר עשור

זה לא העניין

אז מה אם הטכנולוגיה קיימת 10 שנים? עדיין כשאנו קונים כרטיס בכל מיני דילים למיניהם ומסוכני נסיעות, אנחנו לא בוחרים מקום, ודי תלויים בתהליך הצ'ק אין. כאן אל על מדגישה יתרון שהיא חברת התעופה וכשאתה רוכש מהם כרטיס אתה יכול כבר באינטרנט לבחור את המקום. אני דווקא אהבתי.

שימי137

New member
בן כלאיים

ואגב אם אנחנו כבר פה ומדברים על היברידי - מה אתם אומרים על גידי (מזרחי טפחות)? מה דעתכם על כל המהלך הפרסומי שלהם על הבנקאות ההיברידית? העבירה את המסר? אהבתם? לא התרשמתם?

קיימנו פה דיון בנושא...

עושים שימוש במילה "היברידי" כדי "להעתיק" את החדשנות האופפת אותה בעולם הרכב לעולם הבנקאות. קצת מטופש.

שימי137

New member
אז מה ההיברידי הבא שנראה?

אולי הריון היברידי - תאומים לא זהים אולי נייד היברידי - משלב מסך טאצ' ולחצנים רגילים אולי סכו"ם היברידי - מצד אחד מזלג מהצד השני סכין... טוב זה יכול להיות קצת מסובך האמת... אני מסכים איתך שאולי יש פה "רכיבה" על מילה שמראה התקדמות אבל אולי פשוט המילה הזאת נכנסה לנו למודעות בזמן האחרון וזאת הסיבה לשימוש בה? לא יודע.. בכל מקרה אני דווקא אהבתי את הקמפיין אבל איש איש וטעמו :)

doral600

New member
דעתי ההיברידית

לדעתי ההיברידית הם השיגו מה שרצו בנושא ההיברידי שימוש במילה הזאת הוביל את הקמפיין וכלקוח של מזרחי הם מתיימרים ליהיות היברידים אבל לדעתי לא מצליחים במיוחד כשאני כל הזמן מתקשר אליהם וכהקלטה הם תמיד אומרים עקב פניות מרובות זמן המתנה גבוהה אבל בסדר נוותר להם IDI המפרסמים www.hamefarsemim.com

Noa Angel

New member
אני חושבת שכן נעשה פה משהו נכון.

יכול להיות שאנשים שומעים את המילה "היברידי" בהקשר לבנק ושואלים את עצמם "וואט דה פאק", אבל זה בדיוק ה"וואט דה פאק" שגורם להם להיכנס לאינטרנט ולהתעניין, אם זה בגוגל או אפילו סתם בפורומים. אני בעצמי הלכתי לגגל את זה

למעלה