אל סף נוגע....

אל סף נוגע....

יד נשלחת לפסק רגלייך בקדושת הרגע פורצת גבולותיך .... באסיף געגועים אל סף נוגע , אל אותו מגע שבי חובט ומשגע. התפילה אשר בגוף נאמרת, בחרוזי קולי , דממת עופרת . בכבלים נקשרת על גופך, עד אהיה כזומבי מהלכת בלבך..... <>

פשוט ../images/Emo23.gif

כשאל הים ליטף את חיוכך והאורות רצדו בך וקול צחוקך זהב של חול אז ידעתי: כשנופלות חומות פורץ הזמר אלף צפורים פוצחות בשיר שמש על פנים שוב מתפנקת בליבנו שיר חדש מאיר. מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

בחשכת הליל...

בחשכת הליל יבוא אל ארמונה יגיע כולו חדור באמונה, היא תחכה לו בציפיה דרוכה אחרי מילותיו היא כרוכה. יטפס על מגדל הנסיכה על ראשו יחבוש מסיכה, היא תמתין לו בשקט במיטתה להציג לו את דבר אהבתה. יד מלטפת היא תחוש על גבה תדע היא שסוף סוף הוא בא, תפשוט מעליה את כסותה תחשוף בפניו את נשיותה. גוף אל גוף כאחד יצמדו במחול של תאווה הם ירקדו, בתשוקה רכה אחד בשני יגעו בדרכם אל מקומות שלא ידעו.

ניגון שמיימי......

לתנות אתך באהבה מטורפת את אותם רגעים כשאלייך נכספת. כאשר קולך באוזניי מתנגן ואת זרועותיך חשה כמגן.... לתנות אהבה בידייך , אל עונג נאסף ועולה כגלים עליך, בידייך החמות מתרגשת בתאוות המתפרקות על לשונך למאות.... לתנות אהבה בך , בין ירכיי המשוכלות מאחורי גבך , אוחזות את גופך קרוב אל גופי ופעימות ליבנו מתמזגות אליי ניגון שמימיי...... <>

מיתרי גופך...

פורט על גופך מיתר אחר מיתר אחר כל נקודת עונג אני תר, בין שתי רגלייך אני מכותר אין אף רגע אחד מיותר. לוחשת באוזני דברי אהבה מרגיש שזו זכות ולא חובה, לחלוק איתך את רגעי התאווה בין זרועותי תנוחי בשלווה. מנגינת תשוקה בין גבר ואישה צליליה רמים אין היא מחרישה, תוויה נכתבים כל יום מהתחלה בליבנו רעידה היא חוללה.

לפעמים........

להכנס לשירשורים כאלו... אפילו בשביל להחמיא... למראית עין... זה מקלקל... אז בצעדים חרישיים, אני מתגנבת רק בשביל לומר: [URL='http://'] את המנגינה הזאת - אסור להפסיק[/URL] חג שמח לכולם.

חניבעל.

New member
האמת

הייתי מוכן להקפיץ בשבילך. אבל אח"כ תטען בפאב אפלולי שאני תמיד נדחף לך לשרשורים. בוקר טוב.

קרמבובת

New member
ובאחת

ובאחת תחבוט בגרוני ותמלא את גופי צנוברים תשליכיני לסיר גיא אוני ותגיש כמנה לאורחים
מתוך שיר השירים לטבח התרנגולת. קרמבו

../images/Emo79.gif../images/Emo63.gif

ערומה ניצבת וכסות גופי אורות האנשים , כסות עור שנרקם בחיי בליטוף קטיפת העצב , מחיוך שיפון הצחוק , נגיעת משי אהבות . אור תשוקות מסנוור כמגדלור בשעת סער..... <>

טאקילה~*

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

בנדידת שמים שמחה של עננים גם הם יפלו מגבוה כמו גם האבנים נמוך עם גבוה מעט להתרומם גופך מתחת לגופי ארון סודך בפי הזמן יהיה מושלם באה איתך עד הדלת לאהבתך לעולם!!!

למעלה