כן, יש מנהל לפורום, אבל הוא לא
יש מנהל לפורום, אבל הוא לא מחובר במשרה מלאה לתפקיד סביב השעון ולכן אין מה להפגין חוסר סבלנות. כפי שיכלת לדעת מהודעות אחרות בפורום, אתמול בשעות הערב המאוחרות בוצעה החלפת מנהלים. mmm התגייס אתמול לצה"ל, ואני מחליף אותו - לפחות עד שנדע אם יש באפשרותו להמשיך בניהול הפורום. לגבי הודעות שלך שנמחקו, קשה לי לדעת, ובטח שלא אחורה בזמן מדוע הן נמחקו. בעיקרון, הודעות לא לגיטימיות נמחקות. המדיניות שלי לגבי מחיקת הודעות עשויה להיות שונה מהמדיניות של קודמי. בכל מקרה (וללא קשר ספציפי אל ההודעות שעליהן אתה מדבר), הודעות שיש בהן כתיבה בסגנון מעליב, לועג, מלגלג יוסרו, הודעות שיש בהן משום גרימת נזק יוסרו, ככלל - הודעות שאין להן שום קשר לפורום, וביחוד הודעות שיווקיות ופרסומיות יוסרו, הודעות שיש בהן משום עשיית צחוק משאלה או משואל אינן מקובלות. הודעות בעלות אופי של chat פרטי גם הן אינן לגיטימיות. כמו-כן הודעות שעל פי דעתי קיימת סבירות גבוהה שהן נועדו למטרות בלתי חוקיות או למטרות גרימת נזק, גם הן יוסרו. הודעות כפולות ומשולשות יוסרו (בהרבה מקרים זו תקלה במערכת הפורומים שגורמת להודעות להופיע כמה פעמים). הודעות שמושכות את הפורום לפסים לא ענייניים, אף הן אינן לגיטימיות בפורום. כמובן שאין לי כוונה לחנוק זרימה חופשית של הפורום. למשל אין לי בעיה עם זה שדיון לגיטימי יגרור אחריו דיון משנה שקשור לדיון המקורי אבל חורג מגבולות התחום של הפורום, כל עוד זה נעשה בטוב טעם.