אל יאוש!

aieeoh

New member
אל יאוש!

כמה שהפורום מת הוא עוד מעט יתעורר כאשר קשת יתחילו לשדר את העונה התשיעית והעשירית ואז נתחיל לדבר על מת'יו איך הוא בכל פרק.... ד"א עוד מעט יוצא לו סרט ההמשך ללכת על הכל ואז יהיה לנו עוד על מה לדבר
יש לי שאלה לפני כמה זמן כתבו בראש1 על זה שיש לו חברה.... למישהו יש פרטים???הם עדין ביחד?

vinshes

New member
עד שקשת זזים...

זה יכול לקחת שנים...לפחות כבר ראיתי את כל העונה ה-9 בשלושה ימים בוידאו וראיתי בינתיים שני פרקים מהעונה העשירית... קשת גם פרסמו שהם מביאים את הסופרנוס ועדיין אין כלום.... טוב..לא יוע אם קשת..אבל ערוץ 2 בקיצור......

Pagra Baleben

New member
רייצ'ל דאן...

*עשן מהאוזניים* קוראים לה רייצ'ל דאן,והמטרה של כולנו (לפחות של הבנות, ואולי גם של הבנים..
) היא להרוג אותה! חהחהחהחה! וכן..הם עדיין ביחד-_- הוא אפילו בא איתה לאמי!

L i l A L o

New member
../images/Emo123.gifחח כן כולםםם להרוג אותה!!

ובקשר לשידורים של קשת זה כניראה יתחיל רק בחורף וכניראה בנובמבר כך שאין עוד כל כך הרבה זמן....
ודרך אגב ... נכון למאט להבלאנק תהיה סדרת בת בשם ג'ואי? אז גיליתי שהציעו גם למתיוש שלנו סדרה אבל בסוף כניראה התבטל הרעיון...
כניראה שלא יכלו לעשות סדרה רק עליו ובקושי להזכיר את מוניקה למרות שם על ג'ואי זה יהיה דיי קשה...

ariela88

New member
כן ידוע ../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

לפי דעתי זה טוב שהוא סירב כי לא נוכל לראות סדרה של צ'נדלר בלי מוניקה אבל של ג'ואי אפשר....

vinshes

New member
בטח שאפשר...

לעשות סדרה על צ'נדלר בלי מוניקה.. הוא המוח האמיתי מאחורי החבורה..סתם...אבל הוא הכי מצחיק שם ומוניקה סתם חולת נפש וחולת ניקיון...היא די מעצבנת לפעמים.

S m e l l y Cat

New member
מה זה סתם?!?!!../images/Emo108.gif

מההההההההההה סתםםםםםםםםםם מההההההההההה???????????
מוניקה רולז נקודה ולא להתווכח איתי על זה! -_-

ariela88

New member
נמנמ../images/Emo87.gif

יש הודעות שאני מגיבה ומביעה דעה... פה לא נראה לי שכדאי אפילו להתחיל..... אחחחח אח אח

Pagra Baleben

New member
האאא

אני בעד סידרה של מתיו
רק של מתיו
ואם זה מה שצריך, אז שיביאו לקורטני תפקיד אורח מדי פעם..

aieeoh

New member
אני איתכםםםם!!!

ד"א למישהו יש תמונות של מת'יו מהאמי יחד עם חברה שלו??? או רק שלו?????? עכשיו שאני חושבת על זה אפילו תמונה אחת לא ראיתי...

aieeoh

New member
אויייי

תודה רבה
איזה זוג חמוד הם!!! הוא חתיך והיא יפההה!!!הם מתוקים ביותררר!!!!

L i l A L o

New member
כן והיו גם תמונות בראש1.

הייתי סורקת אבל אין טעם וגם ניראה לי שגזרתי אותו ממנה ... חחח

aieeoh

New member
בראש 1???

היה תמונות שלהם רק ממשחקי הטניס לא היה תמונות שלהם מהאמי...

L i l A L o

New member
נכון

לא אמרתי שהיו תמונות שלהם מהאמי... רק אמרתי שהיו תמונות שלהם וזה היה גם ממשחקי טניחם וגם מאיזה משחק שהם ראו בלונדון.

aieeoh

New member
אההה

אז סבבה
חשבתי שכבר היו תמונות "חדשות" מהאמי ושלא ראיתי...

aieeoh

New member
כן אני מכירה את האתר הזה

הוא במועדפים אצלי... נראה לי שבחיים אני לא אסיים לראות את כל התמונות שיש לו שם!!! פשוט מ-ל-א-!

למעלה