אל זיקו

אל זיקו

איזה חתול שחור עבר בינך לבין סאן ישראל בגלל זה הוא עזב את הפורום שלו

ז י ק ו

New member
אל משה

אני בניגוד אליו לא חושב שפורום נועד לסגור חשבונות והוא דווקא חשב שפורום נועד לבית משפט שדה. מרגישים שהוא טעון לאללה והוא היה צריך להוציא את זה אני מקווה בשבילו שעכשיו יותר קל לו לחיות. מה שיש ביני לבין אבי הוא בנינו בלבד ולא אמור לעניין אפחד (בעצם אין בנינו כלום, התכוונתי למה שהיה בנינו בעבר) אני מאחל לו כל טוב ורפואה שלמה ממחלתו... חוץ מזה מה שלומך כפרה?

שוב אל זיקו

הוא הוציא את זה מכל הלב בגוף ראשון ובגוף שלישי דבר שמראה על כך שהוא היה טעון. הייתם ביחד ונפרדתם? אגב באיזה מחלה הוא חולה?

ז י ק ו

New member
אח שלי

בוא נגמור את זה פה !! 1. ין לי מושג מה יש לו ומה הוא רוצה.... 2. לא היינו ביחד ובטח שגם לא ניהיה..... 3. אני חושב שיש לו את מחלת ה_______....

אני לא חושב אני בטוח...

משהו עובר עליו ואני בהחלט לא מבין מה הסיפור שלו. אבל הוא ממש ממורמר מעניין מה קרה לו בעצם זה לא ממש מעניין אני רק מקווה שהוא יהיה בסדר ושפיצול האשיות שלו יעבור לו מתי שהוא אולי זה יקרא רק שהוא יצא מהארון אבל אני מקווה בשבלו שהוא . יודע מה הוא עושה אגב אני באופן אישי דווקא אהבתי את סגנון הכתיבה שלו באתר הסיפורים אבל בפורום שם הוא לא היה ממש כוכב בכל מיקרה אני מסיים מבחנתי את הדיון עליו ושבאמת יהיה בריא

למעלה