ווסת הוא סימן לבגרות מינית ולנכונות
הגוף להיכנס להיריון אנורקסיה מתפרצת בגיל ההתבגרות - בדרך כלל מיד עם תחילת הסימנים המיניים (שיעור, שדיים) והבנות שומרות על מראה נערי. כידוע, באנורקסיה מפסיקה הווסת בשלב מסוים. הוסת נתפסת ע"י אנורקסיות כ"מגעילה" ומילות גנאי אחרות... כשאנורקסיה פורצת אצל נערות בוגרות יותר, שגופן התפתח מינית, נמצא לא פעם סיפור של תקיפה מינית קרוב מאוד להתפרצות... נתתי הסבר באמצעות האנורקסיה כי שם רואים את זה ברור וחד משמעי. לבנות שיש להן קושי עם נשיותן תהיה ווסת קשה המערכת הנשית המינית היא מערכת שיוצרת חיים, עוסקת בבריאה ובנתינה ללא תנאי. גוף האישה נותן קודם כל לתינוק... לכן, נשים עם קושי ביצירתיות ו/או בנתינה יחוו בעיות עם הווסת, קשיים להיכנס להיריון, הריונות קשים ועוד... נשים עם בעיה בנתינה לא מצליחות או לא רוצות להניק. מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון של הקשר... מי שזה נראה לו/לה סכמתי מדי, זה באמת סכמתי. יש כל מיני השפעות נוספות. לדוגמא: אישה שנולדה עם מום בלב שמעה בהיותה ילדה, מעבר לדלת את הרופא אומר לאימה שלידה עלולה לסכן את חייה. בגיל 18 היא אמנם עברה ניתוח לתיקום הבעיה אבל היא לא הצליחה מעולם ללדת עובר חי (לא היו בעיות בהריון, היא נשאה את ההריונות כמעט עד סופם וילדה עוברים מתים
) אני מאתרת את המקור לבעיה בתישאול רחב ונעזרת בהקשבה עמוקה למודע ולתת מודע של האדם (במקרה זה, האישה). מאיה מאבחנת את זה באמצעות הקינסיולוגיה
אפשר לדעתי גם לאתר את הקשר הרגשי באמצעות האיבחונים הסיניים. כל מטפל משתמש בכלים שלו לצורך פיתרון הבעיה שאיתר אבל... חשוב לדבר על הדברים חשוב לשלב טיפולי מגע אני ממליצה בחום להצטרף לחוג שבועי של ריקודי בטן או סלסה תוך שימת דגש על ביטוי הנשיות בכלל והמיניות בפרט
ולגבי ועדת הקליטה... הם עוד לא נתנו לי את תשובתם אבל... כל מי ש"רואה" רואה אותי גרה שם
ממשיכים לחכות...