אל ה-
שגרתי בו....

antigone

New member
אל ה-../images/Emo82.gif שגרתי בו....

צריכה להתרגל לרעיון הזה שהוא כבר לא שלי, והמבט חובק אותו פעם נוספת עם לב כבד אבל עם חיוך קטן.. כן השגתי את המטרה שהצבתי בפניי, למכור את הבית שאהבתי כ"כ , להחזיר את כספי הבנק (משכנתא) להשאר עם הלוואת זכאות ובנוסף לקחתי 50,000 ש"ח ל6 שנים, הפחתתי את ההחזר החודשי ב- 1200 ש"ח ובתום ה-6 שנים ישאר לי סכום של 660 ש"ח אני על הגל.... קניתי דירה עם פחות חדר אחד, הרוסה לגמרי, ואני משפצת אותה (קבלני משנה) משנה את כל התוכנית של הדירה לטעמי ואיך שבא לי זה קשה אבל מה זה כייייףףףףף.... ואני
חושבת לבד מחליטה מבצעת את הכל לבד לפעמים אומרת לעצמי , מה יהיה איתך??? עייפתי מלשאת את העול על כתפיי הצרות, אבל זה מה שהכרתי כל חיי, ואוליי בזכות זה אני יותר חזקה ונחושה היום , ולא נבהלת כמעט... אבל... אבל...

רק תחשבי

איזה
לתפארת יהיה לך כשיגמרו העבודות וכולו שלך בדיוק כמו שחלמת אותו נכון שכל האבל...אבל נדחק לצד?

את יודעת מה?

עכשיו , אחרי ששלחתי את ההודעה יושבת ומתבוננת סביבי קיר חימר תקרה שמש וסביב צהוב חושבת שיכולתי לעשות את זה לולא היה זה בשתי ידי? לקחת ספוג (ווש) ולהתחיל לזרום עם הצבע , בלי תכנון מראש ?

נו עוד מעט זה יגמר

ואת תשבי לך גם ותביטי סביב ותחייכי הנה ניצחת בכוחותייך שלך הגעת לאן שהגעת מה שהיה היה תאמיני לי הייתי בסרט הזה אבל היי שמחה על מה שיש לא לכל אחד יש והמון חוזק
שיפוץ נעים וקל לך

antigone

New member
אין ספק שאחרי הכל....

מביטים סביב, ממלאים את הריאות באויר ופשוט בא לצעוק
"איי דיד איט " "מואה" ו...לבד !!!!!! ואכן הכל נדחק הצידה...והקושי שהיה כלא היה... ד"א אני ממליצה על הצבע ווש לשנות, לחדש, לאלתר.....לחיות את הדברים הקטנים האלה ...

צבע ווש?

אשמח להסבר כי אני מאוד אוהבת לצבוע בצביעה האחרונה של הדירה אמר לי צבעי שישנה ספוגית מיוחדת ל"נשים" (חצוף בחיי ככה הוא אמר) שיותר נוחה וקלה מפעילות המברשת. אז מה זה ווש?

antigone

New member
זורמית , הסבר קטן לגבי צבע..

כמובן שאנחנו לא מדברים על צבעי החיים אחח... אם אפשר היה לצבוע כמה פינות...
נגיד את מחליטה לצבוע קיר אחד או יותר בצבע אחר מוכרים בהום סנטר "צבע ווש " שבא באריזה עם ספוגית "לנשים" מסמנים בקים שטח קטן לצביעה, טובלים את הספוג בצבע (תכלת, צהוב, כתום) ומורחים על הקיר עם הסימן שבחרת : S , שמיניות, עיגולים,כל צורה שעולה לך בדמיון, ומתקדמים כך, מסמנים שוב שטח.... אהההה , חכי אני באה להראות לך
זה יפה , שונה , מרענן, תנסי על קיר אחד בסלון, בטבח... במרפסת כמו אצל ניצת, בהצלחה !!

r e d head

New member
בבית שלי....

שצבעתי לפני שנה וחצי בערך יש בכל חדר קיר אחד צבעוני כזה שעשיתי עם ספוג זה מקסים!! אגב, צבע ווש זה לא מיוחד לספוג, זה צבעים שאפשר לנקות את הקיר עם מים והלכלוך יורד. יקר אבל שווה.

ספוג אמבטיה פשוט

גם אני צבעתי קיר אחד וממש ממש בזול ספוג אמבטיה - 2 ש"ח מגוון צבע קטן - 8 ש"ח והרבה מים אל תתפתי לכל הספוגיות והמברשות היקרות אישית יש לי מס' מגווני צבע - אדום כחול וצהוב ועושה שילובים ואיזה כיף כשמתחילים למרוח על הקיר ואיזה עונג כשהכל גמור לשבת עם הקפה והסיגריה ולהביט בקיר המעוצב - ולצרוח - אני עשיתי לבד ! (לא משנה שאמא שלי כמעט קיבלה התקפת לב כשראתה קיר וואש פטרול בסלון
) תהני מהבית החדש ומכל מעשי ידייך

antigone

New member
../images/Emo51.gif לכם אבל אני מה זה רחוקה

מהצבע על הקירות..... בינתיים מנסה להוציא עוד חדר לבן שלי , אתמול ידיד שלי אדריכל היה בדירה , תחילה כל האופציות שהציע לא נראו לי, ופתאום
עלה לו רעיון , שהתקבל (גילה לי שהרגיש קצת תסכול שהוא "האדריכל" לא הצליח לסייע ) זה בסדר אם אפשר לעשות מאיין יש!! כמובן שהחדר ש"המאנו" כרוך בויתורים על חלק מהמטבח, על שרותים נוספים... מה לא עושים כדי שלבן שלי תהיה פינה משלו ואני שמחה שכך ... מי בא לשבור קירות???

../images/Emo88.gif לשבור - אין בעיה

לבנות - זה כבר סיפור אחר אם את רוצה קירות ישרים - אל תקראי לי

מה לא עושים בשביל הילדים..כל כך

מוכר... על שבירת קירות אל תדברי איתי
נכנסתי לפני שנה וחצי שברתי קיר לא נכון הזזתי קיר לא נכון ובניתי אחר גם לא נכון לפני כמה חודשים שיניתי שברתי שוב והאבק עשה לי רע לכמה ימים ..אבל התוצאה היתה שווה לגור כמה ימים בחדר אחד
תחזיקי מעמד התוצאה תהיה שווה.

*יערית

New member
../images/Emo141.gif

לשבת אחרי הכל על הריצפה,כוס קפה ביד אחת סיגרייה ביד שנייה{לא מחייב
}להביט על קירות הבית ,להריח את הצבע הטרי,להסתכל טוב טוב לנשמה של הבית... ולהרגיש הכי שייכת בעולם! זה "שכר" שלא מקבלים בכל מקום
תתחדשי

למעלה