אל התום\קטע...

ronrong7

New member
אל התום\קטע...

טוב אז ככה.. אני יודעת שאין קשר בין קטע שכתבתי לבין לינדזי לוהאן... אבל בגלל שאין לי כל כך עם מי לחלוק עם הקטע שכתבתי ובגלל שאני חלק מהקהילה הזו חשבתי שאולי זה הגיוני לפרסם פה וסתם תאמרו לי מה דעתכם (זה קצת מוזר חח...) אז עם למי יש תגובות... אז שיכתוב ^.^ ------------------- אל התהום\ronrong7: "אילו יכולתי הייתי נותנת לך את הירח, במתנה, עטוף בסרט" היא אמרה לו. "אילו יכולתי הייתי מקרר את השמש, עוטף אותה בעשרה סרטים צבעוניים, מכניס אותה לקופסת פלטינה ונותן לך אותה, במתנה" הוא אמר לה. "לאן שתלך אלך איתך" היא אמרה. "אפילו אל התהום?" הוא שאל. "אפילו אל התהום" היא אמרה בביטחון מלא. "אני אמות בשבילך, שמש שלי" הוא אמר. היא חשקה את שפתיה, עצמה את עינייה ונישקה אותו... ליבה פעם בחוזקה, ליבה וגם ליבו... היה נדמה כאילו לבבותיהם פועמים ביחד, בתיאום, באותו הקצב. "אהובתי, את שומעת את זה? את שומעת את המקצב היפהייפה הזה?" שאל אותה. "איזה מקצב?" היא שאלה, וחיוך רך על פנייה. "מקצב הלבבות שלנו, מקצב האהבה, החיים..." הוא אמר. "אני אוהב אותך" אמר וחייך. הוא חיבק אותה, חיבק אותה כל כך חזק... חיבק אותה כאילו אם יעזוב - היא תמות, כאילו הם נמצאים על קצה התהום והיא עשויה בכל רגע ליפול ולאבד את עצמה, ודם שחור יכסה את פנייה... הם שכבו על מיטת בית החולים, מאוהבים וחיים... כל כך חיים - כאילו זה עתה נולדו, הם שכבו על מיטת בית החולים מוגנים מפני התהום, מוגנים מפה הרוע, מפני השנאה, מפני האנושיות. "אתה חושב שתצא מי זה?" היא שאלה. "אני בטוח שאצא מי זה, את תראי..." הוא אמר. היה נדמה שהרגע הזה לא יחזור לעולם, בעצם... הוא באמת לא יחזור לעולם, מעטים הרגעים שחוזרים, מעטות התחושות שמשחזרות את עצמן. הוא נרדם, אחיזתו השתחררה ממנה... הוא כבר לא החזיק אותה כאילו ממנה שואב את חייו... ליבה המשיך לפעום באותו הקצב, וגם היא נרדמה מבלי לשים לב שליבו יצא מהקצב, ליבו הפסיק לפעום... כעבור דקות מעטות אחרי שנרדמה וצללה בעולם החלומות התעוררה אל הסיוט הגדול מכל... "היי יוני, תקום!" אמרה שמש בקול חרישי. "תקום יוני!" היא חזרה שנית. "תקום, היה לי חלום רע!" אמרה שוב. "יוני, באמת... היה לי חלום שאתה מ...ת" אמרה בגמגום. "יוני? יוני..?" קולה החל להיחנק מבכי... עד עכשיו היא בכלל לא שמה לב שהמכשיר מצפצץ... "יוני!" "רופא! מישהו!" היא פרצה בצרחות. רופא נכנס, הכל התערפל, מעתה והלאה הכל פשוט המשיך כמו סיוט אחד גדול... הכל היה כל כך לא מציאותי. עד ש..."אני מצטערת לומר לך שיוני נפטר" אמרה האחות. "מ מ מה?" "צר לי, עשינו כל מה שיכולנו..." אמרה האחות ותפחה על כתפה. הדקות הבאות עברו בריצה היסטרית הביתה... "ידעתי... ידעתי שזה יקרה, ידעתי! סרטן ארור! פאק, פאק! ידעתי.... פאקק!" שמש הוציאה סכין. "אם זה לא הוא - אז שנינו" מילמלה לעצמה. נשמע קול מצמרר של הסכין חותך בבשרה הרך, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם עד שהיתה מעורפלת מכדי להמשיך ונחתה על הרצפה. "זה בשבילך, בשביל כל השנים שלנו ביחד, בשביל שהשנים האלו לא יפסקו ונמשיך להיות ביחד... עוד מעט כבר אפגוש אותך... עוד מעט, בקרוב ממש... רק אעצום עיניים ואספור עד שלוש" לחשה לעצמה בקולות חרישיים וחנוקים מהלם ודמעות. עכשיו היא כבר נפלה אל התהום, אל התהום הלא נודע, אל התהום שיוני נפל אליו... מוצפת בדם שחור, חסרת חיים, חסרת תקווה, מחכה שמלאך המוות יבוא ויקח אותה אל אהובה... ------- אממ מה דעתכם? חח אני בד"כ לא כותבת קטעים....

NoOop

New member
תגובתי ../images/Emo22.gif

קודם כל, אם את בד"כ לא כותבת קטעים אז באמת שכל הכבוד לך. כי את גרמת לי לקרוא את הכל בלי הפסקה מה שלא קורה בד"כ XD אבל את באמת כתבת משהו ממש טוב ומדהים, אני ממש אהבתי. תמשיכי לכתוב דברים כאלה, זה נשמע נורא נחמד. :) בקיצור- מדהים.:]

LindZiv Cohan

New member
הו וואו...

ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי! עצוב... :/ כתבת את זה בעקובת משו שקרה \ שמעת, או סתם עלה לך הרעיון? וזה באמת מאוד הגיוני לפרסם כאן:)

LindZiv Cohan

New member
אה ואני ממש אוהבת את הכתיבה שלך!

ובאמת תמשיכי לכתוב ולפרסם פה

NoOop

New member
אז גם אני D:

סתם, אני חופרת בקטעים האלה. יש לי דברים ממש ארוכים. אם אני אמצא משהו קצר, D:

NoOop

New member
חחחח

אבל אצלי זה ממש ארוך. כאילו, זה סיפור כזה, בקטע של פרקים והכל. קטעים יש לי בנושא מסויים. אני מחפשת ומביאה משהו קצר D: וכן אני כותבת מלא שטויות.. מלאמלא דברים. בעיקר לעצמי :)

NoOop

New member
הנה D:

הנה קטע על יום השואה. הבובה נלקחה בפראות מהילדה. ראשה נתלש וגופה נזרק על העפר. החייל הסתכל בהנאה על פניה הבוכות של הילדה. אמה הביטה בו ושתקה. פחדה לזוז. היא הביטה בו שוב והסיטה את מבטה אל ילדתה שרכנה אל הרצפה להרים את הבובה. החייל בעט בה. בעט בגופה הדקיק. וחיכה שתפרוץ בבכי שוב. אמה נעמדה על רגליה הדקות, הרימה את ילדתה במהירות ונעמדה מול החייל. החייל המשיך לחייך וחיכה. היא החלה לצעוד לאחור באיטיות. הסתובבה והחלה לרוץ. קול ירי נשמע באוויר. גופה החיוור נפל. נשימתה נעתקה. "רוצי ילדה. רוצי." היו מילותייה האחרונות. וזה קצת קטע אחר- הוא הפשיט אותי במבטיו. מצטמררת ממבטו, ניגשתי אליו כנועה. ומיד ידו ריחפה מעל גופי ונגעה בשפתיי כמשתיקות את התשוקה שנבעה מהן. נבלעתי בתוך עיניו, והושטתי את ידי אל ידו. הוא אחז בידי בחוזקה וחייך חיוך שובב שהתלבש על פניו בצורה משעשעת. הוא המשיך להביט בעיני, והחל להתקדם באיטיות, אוחז את ידי בחוזקה ומניח את ידו על גבי. התקרבתי, מהססת, אל פניו. הוא המשיך לחייך, וליטף את פניי. העביר אצבע לחה באיטיות וחיכה לתגובתי. פלטתי נהימה קצרה, ועצמתי את עיניי, נותנת לגופי ליפול בשלו. הרגשתי את ידו עוברת על בטני, מרחפת מעל שדי ומונחת על הכתף. פתחתי את עיני, הוא קירב את פניו. הוא בהה בי למשך שנייה ארוכה, ובלי לשים לב שפתיו היו מונחות על שלי. גמעתי את שפתיו בנשיקה ארוכה, מבקשת לעוד. הרגשתי את גופי מרחף, וקיוויתי שלא ייגמר. קולה של בחורה נשמע מרחוק, וגופו התרחק איתה. הוא הביט בי וחייך, מלמל, "פעם אחרת", ונעלם כלא היה. נעמדתי אכולת קנאה מתבוננת בדלת שממנה יצא, מתיישבת עם כל כובד גופי ונאנחת קלות. עוד ערב. יש לי מלא O: אבל אלה די חמודים :)

LindZiv Cohan

New member
אומג, הקטע עם השואה:|

בנזונה. איך אפשר לבעוט בילדה קטנה
והקטע השני מעולה גם!! האמת שגמני כותבת, יותר סיפורים ארוכים, אבל עכשיו שאני קוראת מה שאתן כתבתן אני מרגישה נכה בכתיבה שלי

NoOop

New member
כל אחד וסגנונו ../images/Emo11.gif

ואם בא לך ככה לשלוח לי במסן משהו שכתבת אני מה זה אשמח, אני מתה על זה.. אני קוראת מלא כאלה של אחרים :)

LindZiv Cohan

New member
האמת שאני תקועה קצת עם זה...

אין לי מוזה בזמן האחרון
אבל כשאני אמשיך עם זה אני אשלח לך D:

LindZiv Cohan

New member
כלכך מעצבן!!!

וזה גם ממש מתסכל, כאילו, אני רוצה להמשיך לכתוב אבל אני פשוט לא מצליחה

דנדנאלה

New member
ממש אהבתיD=

אני אשקרה קראתי עד הסוף...!זה לא קורה הרבה^^ בקיצור עצוב ויפה כמו שכבר אמרו באמת תמשיכי ליכתוב ולפרסם=]

שיקה221

New member
ממש יפה אל תפסיקי לכתוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחח זיו דווקא נראה לנו יש לנו כישרון בכתיבהההה! רק שאפחד לא קורא את מה שאנחנוח כותבות חחחחחחחחחח

למעלה