אל- האחת והיחידה

אל- האחת והיחידה

עכשיו סיימנו עוד שיחה דיברנו ודיברנו עד שהגענו לאותו נושא ,הנושא הכי כאוב בחיים שלי,אני לא יודע איך אבל תמיד אנחנו מגיעים לשם. נגמרו לי המילים נגמרו לי הדמעות אבל רק דבר אחד לעולם ימשיך האהבה שלי אלייך נסיכה יפה. אם האהבה בסוף תנצח כמו שאומר המשפט המפורסם,את זה נדע באחד מין הימים, אחח אבל מתי כבר יגיעו אותם ימים,הגוף שלי לא עומד בסבל הנורא,והנפש משתוקקת וצמאה לבואך. יש ימים שאני חושב לעצמי"מה כבר עשיתי?,מה עוללתי שמגיע לי עונש כלכך גדול?" , אבל כנראה שרק לאלוקים הפטרונים. עכשיו מלאכית שלי את ישנה במיטה שלך,ואני כאן לא מצליח להרדם,הכל כלכך חשוך בלעדייך,וקר,וריק,תחושה איומה של בדידות אינסופית, שום דבר שבעולם לא ישתווה לחיבוק הנעים שלך,לתחושה המצמררת של מגע גופך בגופי,לטעם גן העדן של שפתייך ,לחיוך ההורס שלך,וכן גם לשטויות שאת עושה לפעמים מאוד התגעגעתי. אני לא יודע מה יהיה איתנו בסוף הדרך יפיפה שלי ,אולי יהיה זה סוף טוב כמו ששנינו מייחלים ואולי חלילה סוף עצוב,אבל רק דבר אני יכול להבטיח לך שהמושג אהבה לא יהיה שגור בפי יותר לעולמים כי מה זאת אהבה בעצם אם אנחנו שכלכך אוהבים לא נהייה בסוף ביחד?......

JudyWn

New member
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר../images/Emo42.gif

זה לא אני אמרתי, אבל זה נכון. גם בשלב הזה אתה חייב לדעת שהשמש תמשיך לזרוח ושכמה שכואב לך עכשיו, זה יעבור.

למעלה