אל גינת אגוז

אל גינת אגוז

פתאום התברר שהעץ שגדל לי מול המרפסת הוא אגוז לוז. עכשיו האגוזים בשלים וגילינו את הענין לפני שבאו הילדים של השכנים לפשוט על העץ - אז נשאר להם רק לקט פאה ושכחה... ולי נשאר לפצח. ומאחר ואנחנו במדיניות הקיצוצים בהודעות, אז הנה שתיים במחיר אחת: ביום חמישי אני טס ליפן לשבועיים (קונצרטים וכנס). אני עוד לא יודע כמה אוכל להגיע לרשת בזמן הזה אז תשתדלו לשמור על הסדר והנקיון... מיפן אני טס ישר לארץ הקודש, לעשות קצת יחצנו"ת לספר שלי שיוצא עכשיו. מה צפוי? ערב השקה חגיגי בירושלים, קונצרט עם הקראת שירה, תוכנית בקול המוסיקה, שבוע באילת, ראה"ש, יום כיפור, סוכות (חג ראשון) ובשאיפה עוד הפתעות. לא יודע באיזה תדירות אצליח להכנס לרשת בארץ (המחשב שלי לא נייד), אבל מבטיח לעדכן. כאמור - עד יום ד´ - אני כאן.

ndtola

New member
בלתי נלאה../images/Emo47.gif

מז"ט
לכבוד צאת הספר, ועל בציר האגוזים. מה מנגנים ביפן? משהו כמו שמך בתפוז?
בכל מקרה מסע מוצלח, והתחברות קלה לרשת גם ממרחקים. תציץ לספר חוויות בזמן אמת.

רב תודות, ולשאלתך

ביפן - אכן כן כמו ב
- על עוגב ובארץ על קלאויקורד אתחבר כמה שאוכל - מבטיח לעדכן...

תופסססססססססססס

מזל טוב לרגל צאת הספר! מקווה שתהיה כאן בארץ הקודש......נראה לך? אופססססס (פויה מקסימוש)....התכוונתי נראה אותך (משתעלת..אממ אממ)? אתה תמיד יכול לבוא להכנס מהמחשב שלי...אההההה לא חשבת על זה אה?...רואה, בשביל מה אני פה?

מקסימושששששששש

מאוד מקווה שנתראה בארץ הקודש - איפה את? תשלחי לי טלפון במסר. וחוץ מזה - מה זה -"רואה בשביל מה אני פה?" לי היה ברור כל הזמן שאת פה בשביל לעשות לנו מופע בחוטיני, מה לא?

יההההה פיספסת א או אה או...

היה המופע!!! מה, השטר של ה 100$ בכובע לא היה שלך? שיט!!!!!!!!! נו נראה כבר מה נעשה בנדון........ שולחת לך עכשיו במסר את הנייד שלי....ברגע שאתה מגיע....טלפון! מי יודע אולי גם גפן עדיין תהיה כאן...ואפשר גם לקבוע עם ג´ודי וניר ובכלל מי שבארץ אפשר לעשות מפגש מגניב...וגם אם לא....שלא אפספס אותך
טיסה נעימה ושהייה עוד יותר נעימה ביפן... ביי ידידי מקסימוששששששששששששששש

ובעניין העדרויות ונסיעות

אני נוסעת ממחר עד יום חמישי בלילה לוושינגטון הבירה, אחזור ביום שישי. אני לוקחת את המחשב אבל לא יודעת אם וכמה זמן יהיה לי להתחבר, ובכל אופן מחר (שלישי) אני לא אהיה כאן בכלל וביום חמישי אני נוהגת הביתה רוב היום אז גם לא. בשבוע הבא אני כנראה בבוסטון, אני אשתדל להיות כאן לפחות אחת ליום כשתופס עוגב איננו. בסביבות תחילת החודש גם אני נוסעת לביקור מולדת, לחגים, כנראה לתקופה של חודש בערך. בקיצור, חגיגה. מהארץ אני כמובן אהיה מחוברת באופן די סדיר אז אל דאגה. בכל אופן תהיו ילדים טובים, ואם יש בעיות דחופות, ישר לאימייל שלי [email protected].

een ogenblik

New member
מזל טוב על ה-../images/Emo63.gif

תבלה היטב ביפן ובארץ, תשמיע להם ממיטב
ו
(אין עוגב).

een ogenblik

New member
לא סתם אילנה קוראת לי ינשוף!

ומכיוון שבחרתי להתעלם מהצעתך הדואגת, ולקחת אופטלגין, אז המיגרנה הולכת ונמוגה.

וכשתגיע לשם לעיר הולדתי

מסור נא בשמי דרישת שלום ונשיקה חמה גם לחברתי.. ושיהיה לך טוב ותצלח דרכך ותחזור ותספר מה עשית-איך היה

תותי-בת

New member
יפה לך... בתאבון לבולסי האגוזים ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif תבלה ביפן ומסור ד"ש לטוקיו (אם אתה מכיר אותו בכלל...) מזל טוב על צאתו של ה-../images/Emo63.gif המון בהצלחה במסעות היחצ"נות... תבלה בארץ ../images/Emo104.gif שמור על עצמך, אם צריכים שמרטף לפורום, אני פה ../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

למעלה