אל גאייזמו דה לאביב

קדן

New member
אל גאייזמו דה לאביב

אוח אוח אוח קדה אניו בתקופה זו ייאי גאואזמו דה לארבולס דפוקטוקל , הפריחה והשמש איזה כייף ...מריחים ?

קדן

New member
המשך

משהו מעולם הילדים שמתאים גם לנו המבוגרים - בעיקר בימים טרופים אלו תפקחו את העיניים תסתכלו על העולם העולם מלא ביופי והיופי חינם תענוג להסתכל איזה יופי לעיניים אם יודעים להסתכל החיים יפי כיפליים אז מי שלא מביט מפסיד את כל היופי

Sarika

New member
../images/Emo45.gif קדן,כמה אופטימי ויפה../images/Emo42.gif

ובאותה נימה, תרגום שירו של לואי ארמסטרונג אני רואה עצים ירוקים
וורדים אדומים
רק שבילי ובשבילך
הם מלבלבים ופורחים ואני חושב לעצמי כמה העולם הזה נפלא
אני רואה שמים כחולים
ועננים לבנים
היום מבורך והלילות קסומים
ואני חושב לעצמי כמה העולם הזה נפלא
בשמים צבעי הקשת כל כך יפים
משתקפים בעליזות בפני האנשים
אני רואה אכפתיות וגם אהבה
אנשים שאוהבים ונותנים בלי תמורה
אני שומע תינוקות בוכים
אני צופה בהם גדלים כל יום הם לומדים
מתפתחים ומחכימים
כבר עכשיו הם יודעים יותר מאשר אי פעם אדע ולכן אני חושב שהעולם נ פ ל א

קדן

New member
שיר עושה טוב לנשמה

מרוב דאגות היום יום
אנחנו שוכחים להסתכל על הדברים הקטנים והיפים
שממש קרובים אלינו. אנחנו שוכחים להעריך את המיוחד בטבע שסביבנו כמו את האביב
שמנסה לגרום לנו לפתוח את העיניים ולהנות מהריח והמראות.

פיפיטה

New member
קדן ושריקה מהשירים שלכן מריחים

את הקיץ. בימים אלו האוויר צלול נקי ומריח פריחה נקווה שגם החיים יהיו אותו דבר. אמן סלע !!!!

revach

New member
תענוג

שריקה קרידה, מה דאס גרנדה פלזיר א מלדבר לו קה אסקריביז. רשליקה

angelici

New member
ואם בשירים עסקינן,,,,אז חגיגה../images/Emo79.gif

חגיגת האביבבבב,,,,,,,,
בחרמון נמס השלג בחצי הלילה בחרמון זורם לו פלג בחצי הליל אבא שם על הר השלג בחצי הלילה שר שירים על נס ופלא עם כל ישראל האביב שוב צוהל ואיתי משתולל איזה לילה איזה לילה איזה לילה איזה ליל (X2) בבקעה תמר פורח בחצי הלילה הירח שם זורח בחצי הליל שם אחי וודאי שומע בחצי הלילה את שירנו השמח כאן בישראל האביב שוב צוהל ואיתי משתולל איזה לילה איזה לילה איזה לילה איזה ליל (X2) במדבר הולך החשך בחצי הלילה שקט הס בארץ גושן בחצי הליל לדודי עיני נחושת בחצי הלילה וגם הוא חוגג כמו שכל בית ישראל האביב שוב צוהל ואיתי משתולל איזה לילה איזה לילה איזה לילה איזה ליל (X2) ואני יושב בבית בחצי הלילה עם נרות וגביע יין בחצי הליל וכוכב מאיר עיניים בחצי הלילה לי מוסר ברכת שמיים ולכל בית ישראל האביב שוב צוהל ואיתי משתולל איזה לילה איזה לילה איזה לילה איזה ליל (X2) איזה ליל... איזה ליל... האביב שוב צוהל

רותי ב.

New member
אחחחח סולו

גוּליר אסטי גואזמו די פורטוקל, מי דה פוארסס פור מונצ'וס דיאס... אוטרוס קוואנטוס דיאס מי וו איר אל קיבוץ, מי אגרדה קמינר א לוס 'פרדסים' קי קדארון.
|סביון

למעלה