אל במבוק צהוב

silver211

New member
אל במבוק צהוב

יש איזה שהיא אומנות לחיימה בשם במבוק צהוב מיסתבר שהם עובדים אם הכוחות של האלהים תיתפלאו אבל זה עובד עשו בעצם כאילו קבוצה גדולה קופצת על הבחור שלומד במבוק צהוב והוא רק הירים יד וכולם נפלו עכשיו הוא עשה אותו דבר באולפן על מי שמגיש את התוכנית אבל רק שהמגיש היסכים לכך הוא רק הירים יד והבן אדם נפל קושי נשימה הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול לתת לי יותר מידע על הדבר הזה אם מישהו מבין בזה לא היצלחתי להבין את זה ביכלל המורה זה סילבר מי האימון אם אתה יודע בבקשה תגיד לי

eladי

New member
אנשי BJJ הצליחו להגיע

להארה בנושא הזה. למישהו יש את הסרטון עליו אני מדבר ? נ.ב, היה פעם סרט פרודיה מסדרת Mystery science theatre 3000, עם רובוטים שהיה מעירים הערות ציניות על סרטי מדע בדיוני מגוחכים משנות החמישים. בסרט, היה חיזר שלכד שלושה מדענים אנושיים, וידיהם היו לכודות דבוקות לידיות כלשהן. החיזר אמר להם "Don't try to leave the handgrips- they are magnetised" ואז אחד מהרובוטים גיחך: "Yeah, and that would have meant something if their hands were made of metal...."

LazyMonk

New member
אכן מרשים מאד

אחרי 3 דקות של ריכוז הצ'י הבחור הצליח לשלוח רגל ולהכשיל את איש ה BJJ. תגידו, שאגת ההסתערות הזו, זה סטנדרט ב BJJ?

למעלה