אלת...

אלת...

רק רציתי להגיד לך לילה טוב.... זה באמת פעם ראשונה מזה הרבה זמן שכל כך נהנתי בצ`אט... אוהבת אותך ליהי

ליהי נשמה

לילה טוב.... תשני טוב ושמרי מרחק מבעלך אני גם נהנית תמיד כשאת נמצאת. את מצחיקה אותי. מעודדת אותי. נותנת חיים לחדר. והכחול שלך כחול מאוד. תכנסי לעיתים קרובות יותר החדר שומם בלעדייך. אני מתגעגעת... אוהבת אותך מאוד ומחבקת אותך אלת האהבה. ``...ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום...``

מתוקה שלי

קצת קשה להשאיר לך מקום במיטה כששני ילדי ישנים ביני לבין בעלי... אבל אני מבטיחה להשתדל... וחוץ מזה יקירתי להיות כחולה בראש זאת הדרך לכחול הנצחי.... אוהבת אותך ונשיקות....(עם לשון או בלי לשון איך את מעדיפה????) ליהי

ליהי נשם

מבטיחה לך שיהיה מקום אני לא תופסת הרבה מקום. אבל את חייבת דיאטה.., לפחות בשביל הכנסת אורחים למיטתך... מתה עלייך ואת הלשון תשאירי בפנים קודם צחצחי שיניים

מתוקה...

אני כרגע במצב שרק הולכת ומשמינה... את השיניים השארתי בכוס עם חומרים מנקים ללילה כדי שלא יסריחו... תבדקי טוב אולי הסירחון בא ממך??????? אוהבת (עם פה לא מסריח...) ליהי

לא נורא....

אני במצב שהולכת ונעלמת.... והשיניים שלי עוד לא צמחו. וליהי עם קבלת פנים כזאת אני מעדיפה את פואט... אצלו גם השליטה בכחול. את סתם זוטרית מתוקה שלי, בסוף עוד תצטרכי להתחנף אליי... ימים יגידו... פואטטטטטטט איפה אתה בוא למיטה מידדדדד

האמת זה כן נורא...

איך את רוצה שהוא יחשוק בך אם את הולכת ונעלמת.... יש עוד גברים שאוהבים קצת בשר... (לפחות תלוי איפה...) ומתוקה אני דווקא חושבת שאת תצטרכי להתחנף אלי....

מלאכית שלי

תחזרי למיטה את עוד חולמת. ותגידי אני לא יכולה להגיב על הודעותייך מבלי שתתנהגי כמו חמור שקופץ בראש? אני הולכת ונעלמת ... אבל מה שצריך להיות שופע נמצא במקומו. טוב כשתחליטי שבאמת בא לך סייבר קטן, וכשתחליטי שגדלת קצת אני יכולה לגרום לך לראות את הכוכבים...

אני פמניסטית

פניות נשים בלבד בפרטי שלי תתקבלנה בברכה. יש לי הרבה מה להציע.

למעלה