אלת האהבה וליאתוש סתם, אין לי מה להגיד... ביי.... חחחחחחה יש למישהו פרוזאק לתת לפטישון וארבל?
C Cגל New member 6/2/01 #1 אלת האהבה וליאתוש סתם, אין לי מה להגיד... ביי.... חחחחחחה יש למישהו פרוזאק לתת לפטישון וארבל?
ד דיןדון* New member 6/2/01 #5 אוהבות חולות הכל פה סיפורים תמשיכו לדפוק פה הודעות חופשי אוהבות אלק מציפות את הצט תגידו את האמת בכל אופן חולה חולה חולה..... דיןדון
אוהבות חולות הכל פה סיפורים תמשיכו לדפוק פה הודעות חופשי אוהבות אלק מציפות את הצט תגידו את האמת בכל אופן חולה חולה חולה..... דיןדון
א אלת האהבה New member 6/2/01 #3 בנות ,בנות יקרות שלי... נהניתי כל כך להיות איתכן הלילה בצ`ט. אני חושבת שזו הייתה בין הפעמים הטובות ביותר שלי, בין הפעמים היותר הנעימות ביותר. אתם נפלאות ואני? מה אני בסך הכל?... פשוט..אוהבת אותכן, שלכם, אלת האהבה.
בנות ,בנות יקרות שלי... נהניתי כל כך להיות איתכן הלילה בצ`ט. אני חושבת שזו הייתה בין הפעמים הטובות ביותר שלי, בין הפעמים היותר הנעימות ביותר. אתם נפלאות ואני? מה אני בסך הכל?... פשוט..אוהבת אותכן, שלכם, אלת האהבה.
ל ליאתוש New member 6/2/01 #4 אלת יקירתי גם אני נהנתי ומה את? את גדולה מהחיים ענקית אין מילים חולה עליך נשמה ליאתוש