אלתור מוצלח עם עוגת שוקולית

אלתור מוצלח עם עוגת שוקולית

לפני שבוע הכנתי עוגת שוקולית (2 כוסות קמח, כוס שוקולית, כוס שמן, 4 ביצים, אבקת אפיה, כוס סוכר. לערבב הכל, להוסיף כוס מים רותחים, לערבב ולאפות).
כמובן שבסוכר אני מפחית (בכל מתכון), ובזאת שמתי פחות מחצי כוס.
השינוי שעשיתי הפעם - הוספתי קצת קקאו (משהו כמו 2 כפות) ושתי כפות בריאות של ממרח שוקולד השחר. סתם כי התחשק לי.
צ'מעו - העוגה יצאה פיגוז של הפיגוזים! כל כך רכה, נימוחה, שוקולדית משגעת. אני בהחלט אכין אותה שוב (לא היום, כי כבר יש במקרר עוגת שכבות עם ביסקווטים נ"ג ושמנת..)
 

טליאמתי

New member
לא להתקמצן! תביא לפה ותכבד את כולם!

נשמע שידרוג שווה ביותר:)
תודה גיל
 
תשובה

(וסליחה על העיכוב, לא התקרבתי למחשב זמן מה...)
בדרך כלל אני משתמש רק בקונדיטור. כשאני אופה לחמים/פיצות או עם שמרים, אז אני מערבב את הקונדיטור עם קצת קמח אורז או טפיוקה וקמח תפו"א.
 
למעלה