אלרוב אלרוב מה עומד מאחורי הזינוק של המניה בימים האחרונים ?
P PhoenixSuns New member 3/1/07 #2 מצטרף לשאלה... ../images/Emo13.gif נכתב ע"י מרטין מקפליי: אלרוב מה עומד מאחורי הזינוק של המניה בימים האחרונים ? לחץ כדי להרחיב... מצטרף לשאלה... מה באמת עומד מאחורי הזינוק של המניה בימים האחרונים ?
מצטרף לשאלה... ../images/Emo13.gif נכתב ע"י מרטין מקפליי: אלרוב מה עומד מאחורי הזינוק של המניה בימים האחרונים ? לחץ כדי להרחיב... מצטרף לשאלה... מה באמת עומד מאחורי הזינוק של המניה בימים האחרונים ?
ג גידעון1 New member 3/1/07 #3 אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום נכתב ע"י PhoenixSuns: מצטרף לשאלה... מה באמת עומד מאחורי הזינוק של המניה בימים האחרונים ? לחץ כדי להרחיב... אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום יש צפי לרווח הון לא מבוטל ממנו
אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום נכתב ע"י PhoenixSuns: מצטרף לשאלה... מה באמת עומד מאחורי הזינוק של המניה בימים האחרונים ? לחץ כדי להרחיב... אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום יש צפי לרווח הון לא מבוטל ממנו
מ מרטין מקפליי New member 3/1/07 #4 שלום שלום... נכתב ע"י גידעון1: אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום יש צפי לרווח הון לא מבוטל ממנו לחץ כדי להרחיב... שלום שלום... נעלמת מכאן בתקופה האחרונה... נזכה לעדכון של הבלוג בקרוב ?
שלום שלום... נכתב ע"י גידעון1: אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום יש צפי לרווח הון לא מבוטל ממנו לחץ כדי להרחיב... שלום שלום... נעלמת מכאן בתקופה האחרונה... נזכה לעדכון של הבלוג בקרוב ?
K kendog keds New member 3/1/07 #5 גדעון, אני עדיין בפנים מימי 4900 נכתב ע"י גידעון1: אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום יש צפי לרווח הון לא מבוטל ממנו לחץ כדי להרחיב... גדעון, אני עדיין בפנים מימי 4900 בערך (הכוונה לאל"נד), איזה יעד היית מגדיר כבריא והגיוני לחכות לו בסבלנו? אני שוקל לצאת אוטוטו.
גדעון, אני עדיין בפנים מימי 4900 נכתב ע"י גידעון1: אולי עסקת מכירת הקניון לקראת סיום יש צפי לרווח הון לא מבוטל ממנו לחץ כדי להרחיב... גדעון, אני עדיין בפנים מימי 4900 בערך (הכוונה לאל"נד), איזה יעד היית מגדיר כבריא והגיוני לחכות לו בסבלנו? אני שוקל לצאת אוטוטו.