אלרגיות

nofaritrit

New member
אלרגיות

שלום לכולם... כתבתי כבר לפורום אלרגיות...אבל מההתנסות שלי בחודשים האחרונים לא נראה לי שהישועה תבוא מכיוון הרפואה הרגילה. לפני כ 3 חודשים התחילה לי אכזמה בכפות הרגלים ובגבות הרגלים ..וכן הופיעו לאחר חודש שלפוחיות בכפות הידיים. רופא העור שלח אותי לבדיקה של אלרגיה ממגע.(הדביקו לי שלל מדבקות על הגב ליומיים. בבדיקה נמצאו רגישויות בולטות וחד משמעותיות ל:ניקל , קובלט,כרום,בלזם אופ פרו,פוטסיום,קטונים ועוד דברים שאני לא זוכרת. בעקבות הטסטים האלו פרצו לי פריחות בכל הגוף ..והסכמתי לקבל זריקת קורטיזון שלא עזרה לי בכלל. עלי לציין שאני לא אסמטית, לא עוסקת בעבודה שקשורה לחומרים האלו..וככל הידוע לי מעולם לא סבלתי משום אלרגיה. קבלתי שורה של עצות ממה להמנע...ודי ברור לי שרובן לא ישימות.. הרופא אמר לי שאני אצטרך לחיות עם זה לכל חיי..שזה חשוך מרפא...שאני אסבול מאוד אבל לא אמות מזה ..(ממש התחשק לי לנשק אותו באותו הרגע ) אני מלאה בפריחות בצורות שונות שלא נעלמות ולא משנות צורה.אני מצטערת שבכלל עשיתי את הטסטים האלו משום שעד אז גופי היה חלק למעט כפות הרגליים. התחלתי לטפל בשיטת IPEC במרפאה של עדי שאנן שעושה רושם שיש לה הצלחה רבה בבטיפול באלרגיות.הצרה היא שהיא יקרה לי וממושכת ובינתיים אני סובלת ועורי החל הופך לעור של מצורעת. אשמח לשמוע דעתכם או נסיונכם או כיוונים לטיפול בבעיה. רופא העור לא עוזר לי בכלל. והחיים שלי הפכו לבלתי נסבלים. אשמח לשמוע. נופר

freearth10

New member
על סבל וסבלנות

היי נופר, אקזמות מופיעות בדרך כלל אצל אנשים שסובלים מהתפרצויות פנימיות. ואת כמובן עשית נכון כאשר החלטת ללכת על טיפול של גוף-נפש. אם תצפי מאיזשהו טיפול שבזמן קצר יפתור את הבעיה - נראה לי שתתיאשי מהר מאוד. הבעיה התפרצה מבפנים לאחר תקופה ארוכה ואת לא יכולה לצפות לאיזשהו טיפול קצר. אם IPEC יקר לך מידי, חפשי קנסיולוג/ית טוב/ה מאזור מגוריך. עקרונית שיטת IPEC צמחה מתוך הקנסיולוגיה, אך מתמקצעת באלרגיות. ולכן, אם יש לך את התקציב פני למרפאה של עדי שאנן, אך אל תשכחי שחלק מהכסף שאת משלמת שם זה בעבור שמו של עדי שאנן שהביא את השיטה ארצה. מאיה

מוטימוט

New member
צמחי מרפא סיניים לבעיות בעור

שלום רב בעיות עור מטופלות היטב בעזרת צמחים סיניים. שלפוחיות, גרד, פריחה, כאב הינם סימפטומים הכרחיים לקביעת אבחנה (סינית) ואסטרטגיה טיפולית. מצאי מטפל המתמחה בצמחים ובעיות עור בברכה מוטי צ'חנובר

שלום לך נופר

שלום נופר , מה שאת מתארת זה בדיוק מה שחשבתי ואני ינסה להסביר לך את זה ככה : תחשבי שכל דבר בחיים מחפש ביטוי עצמי כלומר עצם זה שיש לך אלרגיה מסויימת ופריחה מסויימת . תחשבי שהגוף מנסה להשתחרר מרעלים , הוא מנסה להראות לך את זה בשלל צורות . אם זה בכאבי ראש שיעול לחה וכו . גם אלרגיה זה ניקוי של רעלים . ויש לזה כמה תשובות לפי מה שלי נראה שאת סוחבת על עצמך הרבה מאוד אחריות של אנשים אחרים . ועדיין לא התנקת ממנו . לכן הגוף שלך מנסה לתת לך ניקוי מסוויים כזה מה שהוא מכיר . לגבי טיפול : ברור מאוד שמדובר פה לפי איך שאני רואה את זה בכעס , קשיי התמודדות , מצבי לחץ , וביטחון עצמי נמוך. ולפי דעתי את צריכה להתחיל לשנות פרמטרים בחייך . אם זה תזונה (פחות מוצרי חלב) אם זה לעבוד המון על נשימות . ולפי דעתי דווקא רפלקסולוגיה מאוד תעזור לך בתחום הזה כי רפלקסולוגיה פותחת חסימות אנרגטיות . ולפי דעתי זאת חסימה זמנית שאפשר לטפל בה . אם תרצי תשלחי אלי מסר ואני יסביר לך . וכל מה שנותר לי לאחל לך שיהיה לך את היום הכי קסום שיש שלך עדי , רפלקסולוג הולסטי .

freearth10

New member
ברוך בואך../images/Emo6.gif

היי עדי, מאחר והפורום הזה הוא עדיין ללא אמא, אני מרשה לעצמי לברך אותך בברוך הבא לבית האינטרנטי שלנו!
ורק שאלה קטנה: למה דווקא טיפול רפלקסולוגי? מה רע בשיאצו, טווינה, איור וודה... להמשיך? טיפול בדידג'רידו,דיקור,הילינג...? רק הרפלקסולוגיה פותחת חסימות אנרגטיות? ואני דווקא חשבתי שהשבוע מישהי התחזקה מאוד לאחר טיפול קנסיולוגי ושמעתי על מישהו שהתנקה מאוד לאחר טיפול של ביו אנרגיה. אני יכולה לספר לך ששינויים רבים בחיי קרו לי בעקבות טיפולים מדהימים בשיאצו, למרות שזכות הראשונים אכן היתה במקרה שלי בטיפול רפלקסולוגי שקבלתי ממטפל מדהים! אז כולנו מאמינים כל כך במה שאנחנו עושים, כי רואים את התוצאות בשטח, אבל בא לא נשכח, שאיך שאתה לא תסתכל על זה כולנו עושים כאן עבודה של גוף-נפש, כולנו מטפלים באדם השלם, כולנו עוזרים למישהו להגיע אל עצמו ולמצא שם את מה שהכי חסר לו! לא?
אמאיה

למעלה