אלרגיות

אלרגיות

האם מישהו מכיר טיפול טוב לאלרגיות? הכוונה לאלרגיות שיוצרות הרבה ליחה וגרוד בעור. אני מאוד אודה אם מישהו יעזור לי כי האלרגיות מאוד מציקות לי.

freearth10

New member
../images/Emo101.gifבאלרגיות

היי מינרווה, בטיפולים קנסיולוגיים ניתן לטפל באלרגיות ורגישויות למיניהן. ניתן לאבחן לאיזה סוגי מזון האדם רגיש ולנטרל את המתח השלילי שנוצר סביב אותו המזון או הדטרגנט.

freearth10

New member
נטרול מתחים שליליים

קנסיולוגיה כשמה כן היא תורת התנועה. תנועת השרירים, תנועת הרגש ותנועת המחשבה. קנסיולוגים מאמינים שללא תנועה - אין חיים ומטרת הקנסיולוגיה היא לאבחן חסימות אנרגטיות בגוף ברגש ובמחשבה ולנטרל אותן. דבר זה נעשה על ידי חזרה אל דפוסי חיים שלא מתאימים לנו יותר ובחירה לשנות אותם בדפוסי חיים שיקדמו אותנו אל ההגשמה העצמית. דרך גרוי מילולי או בלתי מילולי ובדיקת שרירים פשוטה ניתן לברר האם יש איחוד בין גוף-רגש-מוח. כאשר מתברר שאין איחוד שכזה מנסים לעלות על הסיבה למתח שנוצר בטכניקות שונות. זהו טיפול חווייתי בו לנבדק תפקיד מאוד אקטיבי בתהליך השינוי. מקווה שזה ענה לך קצת על השאלה. הכנסי למאמרים וקראי שם כמה מילים על קנסיולוגיה. אם יהיו עוד שאלות אשמח לענות. מאיה

mig1

New member
קנדידה

היא אחת מהסיבות לאלקגיה. תבדקי האם יש לך קנדידה לפני כל בדיקות לאלרגיה.

תופעות לואי

שלום מינרוווה תופעות לואי שהזכרת עלולות לנבוע מ: גרויים בעור - חריף, פלפל, פפריקה וכדומה. ליחה - מוצרי חלב או חלב סויה. כדי לראות האם מהנ"ל הינך סובלת ת אמורה לפחות חודש לא לאכול שום דבר חריף או מפולפל (מלוח זה בסדר) ושלושה חודשים לא לנגוע בחלב, מוצר חלב, אף לא טיפה, כולל גלידות, שוקולד וכן הלאה, גם לא מהצאן. שבת שלום

למעלה