אלרגיה

with my love

New member
אלרגיה

כבר דיי הרבה זמן שהכלבה (לברדור בת שנה) מתגרדת בלי סוף. אז כמובן שחשבנו על קרציות ופרעושים וניסינו אמפולות וריסוסים למינהם. פתאום היא התחילה להקריח באיזורים מסויימים בגוף ואתמול שמתי לב שהקרחות התפשטו ובעור שתחתיהן הופיעו פצעים/גלדים. כמובן שרצתי איתה היום לוטרינר שלקח דגימה לבדיקת טפילים( שהיו לה כשהיתה גורה) ואמר שכנראה מדובר באלרגיה. אז קיבלנו זריקת וכדורי סטרואידים להפסיק את הגירוד וכובע כדי למנוע ממנה להתגרד. מה שעוד-קיבלנו המלצה לעבור לאוכל אנטי אלרגי- דרמטוזיס של יוקונבה (כי כנראה האלרגיה היא לאוכל, למרות שהיא אוכלת אותו כבר חצי שנה). השאלה היא, אם זה סוג האוכל היחיד או שמא קיימים סוגי אוכל נוספים? כמו כן, אני אשמח לקבל המלצות לחנויות חיות (באיזור ת"א), כי לאחר בדיקה קצרה התברר שהאוכל מאווווד יקר. תודה!

גם אם הוא מאד יקר

אל תזמיני אותו מחנות חיות בת"א - זה מתכון בטוח לשלם יותר. אני ממליצה על גג לחיות בהרצליה, זה בטוח יותר זול. הם עושים משלוחים.

גן חיות

New member
אוכל היפואלרגני

עד כמה שהבנתי מהסבר ששמעתי פעם מווטרינר: הבעיה זה לאו דווקא אלרגיה לאוכל(יכול להיות) אלא שכל המערכת של הכל במצב של גירוי ואוכל היפואלרגני עוזר להרגיע את הכל. ייתכן שהכלב יצטרך להמשיך עם אוכל כזה תקופה ארוכה או תמיד , אבל גם ייתכן שלא(הווטרינר המטפל הוא זה שיקבע). בכל אופן, גם אם יש את זה לחברות שונות, הם כולם יקרים כי זה אוכל רפואי. ייתכן שאפשר להשיג דרך החנויות, אבל לפי מה שהבנתי מאנשים, זה יקר בכל מקרה, לא משנה איפה קונים. זה לא אוכל שנמכר בכמויות ושניתן למצוא בהנחה.

יש סוגים נוספים - אבל

א. כולם יקרים - אלה מזונות רפואיים שמושקע בהם הרבה ידע והמרכיבים שלהם יקרים יותר (או שעוברים תהליכים יקרים או שהם ממקורות קשים להשגה) ב. לפחות מבחינה רשמית - אלה מזונות עם מרשם ואפשר להשיג אותם רק אצל וטרינרים. יש פה ושם זליגה, אבל בכל מקרה המחירים די קבועים. אני מכיר מזונות כאלה של פורינה, יוקנובה, סיינס דיאט ורויאל קנין, וכולם טובים. בהצלחה

למעלה