אלרגיה

Hadas Klein

New member
אלרגיה

הי, בני בן שנה ושמונה חודשים, אלרגי מאד לחלב וביצים. הנקתי אותו כ 8 חודשים ללא כל בעיה. באותה תקופה אכלתי הרבה מוצרי חלב. בני הצעיר בן 4 חודשים. עדיין איננו יודעים האם גם הוא סובל מאלרגיה. אני מניקה מלא. בני סובל מאד מכאבי בטן וגזים. לאחרונה חשבתי שאולי כדאי שאני אפסיק לצרוך מוצרי חלב. המצב השתפר במעט בלבד (בשבועיים האחרונים אני כמעט ולא אוכלת מוצרי חלב כולל לא חלב בקפה) אני מתלבטת האם יש סיכוי שכאבי הבטן שלא נובעים בגלל רגישות לחלב? חשוב לציין כי הצואה שלו לא סדירה לפעמים פעם ביום ולפעמים פעם ביומיים שלושה וכמו כן הצואה שלו מאד שילשולית - הומוגנית לחלוטין - ללא גרגירים בכלל (סליחה על התיאור) מה את חושבת? האם שמעת פעם מישהי שתיארה את אותו המצב בהקשר לאלרגיות? תודה הדס

Cow's milk and allergies

Cow's milk is wonderful for baby cows, and that is what Nature meant it for. More and more humans are having problems from consuming too much cow's milk. The protein even passes through breast milk and may affect breastfed babies, especially if they have inherited an allergic gene. In your case, I would say that if your baby has stomach aches, it would be wise of you to stop all mil products and within a week you should see some improvement in your baby. You should continue breastfeeding him for as long as possible to avoid having to give him Nutramigen in the future. In your next pregnancy, you should avoid milk products, and make sure that your baby does not get even one bottle of artificial milk in the hospital. That one bottle could be the trigger of allergies in the future.​

justmom

New member
תרגום: חלב פרה ואלרגיות

חלב פרה נפלא לעגלים, ולזה יעד אותו הטבע. יותר ויותר בני-אדם מפתחים בעיות כתוצאה מצריכה מופרזת של חלב פרה. הבעיה עוברת אפילו בחלב אם ועלולה להשפיע על יונקים, במיוחד כאלה שירשו גן לאלרגיה. במקרה שלך הייתי אומרת שאם לתינוקך כואבת הבטן, יהיה נסון מצידך לחדול לצרוך בכלל מוצרי חלב ותוך שבוע את אמורה לראו שיפור במצב תינוקך. המשיכי להיניק אותו זמן רב ככל האפשר, כדי להימנע מהצורך להאכיל אותו נוטרמיגן בעתיד. בהריונך הבא, הימנעי מכל מוצרי חלב ודאגי לכך שתינוקך לא יקבל אפילו בקבוק תמ"ל אחד בבית החולים. הבקבוק האחד הזה עלול להיות טריגר לאלרגיות עתידיות.

למעלה