אלרגיה

Elvi89

New member
אלרגיה

שלום מה ניתן לעשות נגד אלרגיה (פריחה בעור וקצת נפיחות) הנגרמה מאבטיח או אדוויל. (אני לא יודעת בדיוק ממה זה משניהם...)

בוקר טוב אלווי ../images/Emo24.gif

אז ככה: קודם כל להתרחק מהאלרגן - היינו, הגורם לאלרגיה, ויותר מכך - רצוי וכדאי לבודדו, לא מוכרות לי אלרגיות לאבטיח אם כי ייתכן מאוד שאני טועה, ברם מרכיביהם של ה - Ibufens למינהם, בם נכלל גם האדוויל - יכולים להוות גורם לאלרגיה. אז לאחר שוידאת למה את אכן אלרגית הנה מספר עצות: . אלרגיה/פריחה 1. מלאו אמבטיה בדליים (על מנת לבדוק את כמות המיים) של מיים בטמפרטורה הרצוייה. 2. על כל דלי מיים - הוסיפו שלוש כפות גדושות של קמח תפוחי אדמה שהומסו קודם בכוס מיים קרים תוך כדי בחישה למניעת היווצרות גושים. 3. יש לטבול באמבט לפחות 15 דקות. ניתן לחזור מספר פעמים ביום. אם הפריחה אינה חולפת או לחילופין מתעצמת - תאלצו לצערי לפנות לרופא לייעוץ והכוונה יש לי רעיון נוסף: אך לפניו שאלה: האם האלרגיה התפתחה לאחרונה או שיש אלרגיות נוספות ברקע? כל טוב לך והחלמה מהירה סבתא של אספונוריתוש

Elvi89

New member
הייתי היום אצל רופא

ואמר לי שיש לי וירוס בגוף והאלרגיה עליו...

../images/Emo12.gif מה הוא אמר ????

זה מעניין... הגדרה רפואית כזו טרם שמעתי... אולם לטעמי - אני חוזרת ומציינת : יש מקום לבירור מצבה של המערכת החיסונית שלך, כדאי ואפילו מאוד לפנות לרפואה המשלימה - רצוי נאטורופאתיה, לצורך בירור הענין וגם קבלת תשובות וירוס ואלרגיה עליו ? ממממממ נשמע לי קצת הזוי.... בריאות והרבה סבתא

Elvi89

New member
לקחתי כדורים נגד אלרגיה

וזה חיסל לי את הפריחה. אבל עכשיו יש לי חום מדי פעם. יכול להיות שזה קשור לטחורים שיש לי?

../images/Emo4.gif חום ?

לא קשור לטחורים אלא אם כן הם מודלקים - ואז כבר היית יודעת - זו הבטחה. מקווה שלא קיבלת סטרואידים, שוב מציעה לך - לקבל חיזוקים למערכת החיסונית שלך. החלמה מהירה סבתא

Elvi89

New member
מה זה מודלקים?

יש לי כאבים במקום, לפעמים רגוע אך לפעמים שורף כזה או מגרד או סתם כואב.. אוף אני מתגייסת עוד חודש וחצי אני חייבת להיות במיטבי :(

למעלה