אלרגיה....

ebony

New member
אלרגיה....../images/Emo4.gif

כל שנה בעונה הזאת אני סובלת מפריחות על רקע של אלרגיה.... הרופא טוען שזה עונתי ושאין צורך ללכת לעשות טסטים לאלרגיה בד"כ הרופא רושם לי אנטי היסטמין וזה עובר תוך כמה ימים.... בפעם אחת לפני אחרונה שהופיע לי האלרגיה היא הופיע באיזור הזרוע מרחתי את האיזור בשמן זית והיא עברה.... הפעם זה התחיל בקטן קצת פריחה על הפנים שעברה אחרי שמרחתי שמן זית... והמשיך לפריחה על כל איזור העורף והצוואר בצורה קשה ביותר זה מגרד ואפילו שורף שלא נדבר על איך שזה נראה.... שמן זית לא עזר והפריחה התחילה לפני 4 ימים.... מה עושים? הפיתרון היחידי שאני מכירה הוא השמן זית שעזר בפעם הקודמת... האם יש פיתרון טיבעי להקלה או שעליי ללכת לרופא שוב? אבוני

אלרגיה זו צרה צרורה...

מופיעה הרבה בסתיו, העונה הקשורה לאלמנט המתכת ולריאות, השולטות על העור (לפי הרפואה הסינית). ברפואה הסינית יש אפשרות לטפל, אבל זה לוקח זמן ולא "עזרה ראשונה". גם הומיאופתיה וקינסיולוגיה יכולות לעזור, ובטח עוד כמה שיטות
הכי חשוב למצוא מטפל טוב!

ebony

New member
אני מחפשת לפחות משהו לעזרה ראשונה

כי זה מאוד מגרד
חשבתי על אלוורה אבל זה שרף לי.....

מצטער, לא יודע על עזרה ראשונה

לפריחה
אולי מקלחת קרה תעזור למנוע הזעה, ותקל על הגירוד?

0 אור 0

New member
לעזרה ראשונה בלבד

יש משחה שנקראת משחת ברבדוס של אנה לוטן - אפשר להשיג אותה דרך קוסמטיקאית או אולי מטפלים טבעיים באיזורך. עושה פלאים לעור מגורה ולאלרגיות. עזרה במקרים שאפילו אלוה-וורה גרמה לבעירה (עור אדום ולוהט). כמובן שלא במקום טיפול אלא להקלה מקומית.

freearth10

New member
משפט חיובי והדמייה

אמרי את המשפטים הבאים הרבה פעמים במשך היום, בכל הזדמנות שאת יכולה: העולם בטוח וידידותי. אינני נתון בסכנה. אני מקבל את החיים בשלווה. אם עשית פעם כבר דמיון מודרך וזה יכול לעניין אותך. צרי אתי קשר במסרים ואנחה אותך. לבשי בגד כחול או החשפי בצורה אחרת לצבע הכחול. ובעיקר חישבי למי את אלרגית? מי יושב לך מתחת לעור? מאיה

bestofhealth

New member
אולי זו...

>>מי יושב לך מתחת לעור? וווווההווו...אולי זו רוחו של פרנקי
- "I GOT YOU UNDER MY SKIN"

freearth10

New member
לא ממש ../images/Emo6.gif

כי לכוח המחשבה יש המון כוח ולפעמים רק מחשבה על מישהו שמציק לך ובעצם גורם למתח השלילי שהאלרגיה היא רק ההשתקפות של הרגש הזה בגוף, - רק המחשבה בלבד וההבנה איך לפתור את הבעיה מנטרלת את הסימפטום שכרגע מציק ואז השמן שבעצם רק מטפל בסימפטום או מרגיע אותו - מיותר לחלוטין! מאיה

avorly

New member
ebony, לעזרה ראשונה

נסי מעט קורנפלןר מדולל במים. למרוח עם צמר גפן על המקומות שמגרד. או אפילו להכנס לאמבטיה עם 2 כפות קורנפלור, וללא סבון או מלח. מייבש בד"כ את התפרחת על העור ומקרר אותו. למעשה עובד כמו תרחיף אבץ, לכן גם עוזר גם לאבעבועות רוח. מקווה שעזרתי.

avorly

New member
כן בהחלט,

בדיוק עליו מדובר. הוא גם מייבש, גם מקרר וגם מרגיע.

נופשת

New member
עדיף קוואקר אורגני, לדעתי..

שמים בתוך גרב ניילון פושטית, קושרים, זורקים לאמבטיה, ומשרים את הגוף. לעזרה ראשונה, תתקשרי לבית מרקחת הגליל בתל אביב, יקרים פחד, אבל הצילו אותי כל סתיו בתקופות בהן סבלתי, יש להם איזו פורמולה הומואופטית מצויינת לזה בדיוק. עקרונית, אני מסכימה עם דויד, באלרגיות אין זבנג וגמרנו, אז לאחר ההקלה כדאי לחשוב על מטפל שיעזור לברר מה מה היא האלרגיה שלך והיכן טמונה ההזדמנות שלך שם. לגבי משפטים שאפשר לומר לעצמך ומשפרים את מצב האלרגיה, יש לקחת בחשבון את העובדה שאלרגיה היא בעצם רגישות יתר למשהו. במקרים קיצוניים יותר הגוף מפרש כל דבר כאויב ומתגונן. המשפטים צריכים להיות חיובים לחלוטין. לדוגמא : כל תא ותא בגופי מקבל בברכה את הסתיו. באם את מתעניינת בעוד מידע על עבודה רוחנית לגבי האלרגיות, פני אלי במסר. חבל סתם ליגע את חברי הפורום. בשמחות

mdln

New member
טיפול באלרגיה

ביתי סובלת מאלרגיה מאלרגנים שונים. היא עוברת טיפול על ידי קינסיולוגיה. בפעם האחרונה טופלה בעזרת שמניזם. זה פועל! אולי כדי לנסות זאת.

bestofhealth

New member
אלרגיה וגרודים

הי אבוני, שמן EMU עוזר ביותר לפריחות וגרודי עור (כמו גם לכוויות מטיפולי הקרנות). באשר למניעה, אלימינציה של כל דברי המזון העשויים מחיטה (מכל סוג שהוא) שתתחיל תקופת מה לפני תחילת האלרגיה וכמובן במהלכה יכולה לעזור מאוד. במקום לחם מחיטה, ניתן באותה תקופה להשתמש בלחם שיפון מלא (100% שיפון). יש עוד דברים, אולם תתחילי כאן ותראי מה קורה. אם יתחשק לך עדכני אותנו. בהצלחה, גובי

ebony

New member
אני באמת אלרגית לחיטה....

כשהתחלתי ללמוד רפואה משלימה החלפתי את כל התזונה שלי וחלק מזה היה לעבור לאכילה של לחם שעור... מה שגרם לי לאותה פריחה כמו שיש לי עכשיו בכלל לחם מחיטה מלאה עושה לי פריחות .... תודה על העיצה אני ינסה לשלול מאכלים.... מה שכן דיברתי עם חברה של אמא שלי היום ויכול להיות שזאת אלרגיה לצמח היא מכירה אותי מגיל קטן והיאל א זוכרת פריחה כזאת אף פעם.. והיא צודקת הפריחה הזאת התחילה אצלי כשעברנו לבית פרטי עם גינה... נראה לי שזה אחד הצמחים שלי.... אני צריכה להסתכל מה פורח.... אבונית

basket case

New member
פריחות..

משהו שמאוד עוזר להקל על הגירוד זה בייבי פסטה. בערך כל חיי סבלתי מפריחות אלרגיות, וזה הדבר היחיד שעזר להקל על הגירוד. משהו מאוד יעיל זה משחות עם סטרואידים, אבל לא הכי בריא.

0 אור 0

New member
גם אני השתמשתי בזה תקופה לגירויים

לבנות שקיבלו כל כמה חודשים פריחה אדומה כואבת בחלקים הפנימיים של היד או הרגל, ואחרי קריאת העצות פה בפורום נזכרתי שגם עשינו אמבטיות (בנוסף למומלץ פה גם עם בלניאום הרמל). אבל בגיל מסוים המצב החריף והבייבי פסטה הפסיקה לעזור וכך גם כל המשחות האחרות, ואז הדבר היחידי שעזר זה הברבדוס. הטיפול שעזר להפסיק את חזרת האלרגיה במקרה הזה היה רפלקסולוגי.

ebony

New member
בייבי פסטה זה בעייתי......

אחד המורים שלי שהוא רופא במקצועו אמר לי להתרחק מזה כמו מאש....
הוא טוען שבמקום שניתן למקום לנשום אנחנו חוסמים את התאים עם המשחה הזאת וזה רק מכניס את הרעלים יותר עמוק לגוף וסטרואידים בכלל לא בא בחשבון...... תודה על כל העיצות אני הולכת עכשיו לקפוץ לאמבטיית קורנפלור מקווה שזה יעזור לי
האמת שהסתכלתי על הפריחה מקודם והיא ניראית הרבה יותר טוב מאתמול.... אבונית

למעלה