אלרגיה למזון אצל תינוקות

נורקס

New member
מעניין. לפי מה שידועי לי

אלרגיה למזון זה מצב שבו הגוף מפתח סימנים של דחיה ממזון מסויים. הדחיה יכולה להופיע בצורה של תסמינים שונים-פריחות או גירודים על העור, ליחה מוגברת, קשיי נשימה או עיכול ועוד. כעיקרון הדחיה או אלרגיה נגרמת כאשר נעשית צריכה מוגברת ולאורך זמן של רכיב מזון מסויים (לשם המחשה-אם יתנו לאדם כל יום לאכול שניצל, הוא בסופו של דבר יפתח דחיה לשניצלים). לכן הרבה אנשים אלרגיים לחיטה ולחלב פרה כי הצריכה שלהם היא הרבה מעבר למה שהגוף צריך. אז ההגיון אומר שתינוקות לא אמורים להיות אלרגיים למזון. מה שכן אני בטוחה שיש אלרגיות שנובעות מסיבות אחרות ולא רק מצריכה מוגזמת וידוע לי שחלב פרה קשה לעיכול להרבה אנשים אז על אחת כמה וכמה לתינוקות.

גל 400

New member
אלרגיה למזונות

כותבי כתבה זו הם רופאים ועם כל הכבוד.. הרפואה הטבעית "גזלה" להם קצת לקוחות ולכן הרבה פעמים הם מתנגדים ואפילו לא מוכנים לשמוע או לשתף פעולה. לפני זמן מה אמר לי זאת רופא הילדים של הבן שלי שהיה בהתחלה נגד רפואה טבעית (הילד הוגדר כחולה אסטמה)אך לאחר שראה שבעזרת הטיפול שלי בילד בצמחי מרפא הוא לא פגש בו בקליניקה כבר הרבה זמן, הוא ביקש לדבר איתי ואמר שהרופאים בארץ לא משתפים פעולה עם רפואה טבעית מחשש שלוקחים להם לקוחות. אני יכולה לומר לכם שמוצרי חלב עושים לילדים הרבה צרות, החל בליחה ,צינון חוזר, היפר אקטיביות ועוד. וכשמטפלים רואים שינויים מדהימים. גם למבוגרים זה גורם לכאבי בטן, מתי תדעו שזה נכון? כשתפסיקו לצרוך מוצרי חלב למשך חודש חודשים ואח"כ תחזרו לזה פתאום תשימו לב שמיחושים וכאבים קלים שלא שמתם לב, נעלמו. אז כדאי לנסות.

מדויק. מזונות מסויימים מחלישים

את מערכת החיסון של הגוף ולמעשה חושפים אותו לשלל אלרגיות. מוצרי חלב נמצאים בראש הרשימה יחד עם הבמבות.

ישנן אלרגיות שמקורן לא ידוע והוא

תורשתי, ומספיקה חשיפה אחת לגורם האלרגני בשביל "להפעיל" את האלרגיה. אני מונעת מהילדים רכיבי מזון שידועים אצלנו במשפחה כאלרגנים, ובינתיים (
) הם נקיים. יכול להיות שכשהם יהיו גדולים יותר נעשה להם בדיקת דם לבדוק מה מצבם ואולי נעשה חשיפה מבוקרת כדי לראות איך הם מגיבים.

למעלה