אלרגיה ליוקנובה????

sansi

New member
אלרגיה ליוקנובה????

שלום לכולם, לפני שבועיים סיפרתי לכם על הבוקסרון המתוק שלנו שעבר ניתוח ברצועה הצולבת והייתם מאוד תומכים... העניין הוא כזה שהרופאים המליצו לנו להחליף לו לאוכל עשיר בחלבונים. אז בלי לחשוב פעמיים (באמת בלי לחשוב כי לא עשינו את זה בהדרגה כי לא ידענו...) החלפנו לו מנוטרא-נאגטס ליוקונובה גורים. כמובן שהיו לו כל מיני בעיות ביציאות גם בגלל הניתוח וגם בגלל החלפת האוכל - אבל עכשיו זה הסתדר. אבל מה, בימים האחרונים אחרי שמסיים לאכול הוא ממש מנסה לגרד לעצמו את הסנטר (משפשף אותו על הריצפה) במשך שתי דקות ואח"כ זה עובר כאילו כלום. אני צריכה לציין שהיום הוא מקבל רבע נוטרא נאגטס + שלושה רבעים יוקונובה וצופר מעל - חצי פחית שימורי בשר. האם ייתכן שהוא אלרגי ליוקנובה - אני פשוט לא רוצה לעשות ניסיונות ולהחליף לו שוב את האוכל בגלל שרק עכשיו מתחילות להסתדר לו היציאות. גם לצערי רק אחרי שהתחלנו לתת לו יוקנובה גיליתי שהם עושים ניסויים... מה דעתכם???

lilithmm

New member
דעתי

תורידי לו את הצ'ופר של המזון הרטוב. תורידי לו גם מכמות היוקנובה ותחליפי לו בחזה עוף מבושל במים. בהצלחה

sansi

New member
אלרגיה או לא?

נראה לך שזה משימורי הבשר? למה להוריד לו מהיוקונובה? שמעתם על תופעה של אלרגיה כזו???? ולא התייחסתם לתמונה...

lilithmm

New member
תשובה נוספת

שימורים לא עושים טוב לכלב בהרבה מקרים. המלצתי להוריד מהיוקנובה כי הוא יותר רגיל לאוכל השני, ולהוסיף חזה עוף שזה ממש מזון ניטרלי. לא אמרתי לא לתת לו יוקנובה, אמרתי להחליף חלק מהכמות בחזה עוף מבושל. לא לתת לו את העור או את השומנים מהמיץ של העוף. אני לא יודעת אם זה מהשימורים. כלבים מגיבים בגירודים על כל מני מזונות, לדעתי יש סיכוי גדול לגירודים עם אוכל שמן.

ניל´´י

New member
האם הוא אוכל בכלי מפלסטיק או

מנירוסטה? ישנם כלבים שמקבלים רגישות לכלים מפלסטיק בסנטר. ניל"י.

גם הבוקסר שלי מגרד את הפנים ..

לפני מספר חודשים אימצתי בוקסר בוגר .ניסיתי להחליף לו כמה מזונות.גם הוא נהג בתחילת תקופת ההחלפה לגרד את פניו לאחר האוכל. אם המליצו לך להעשיר את מזונו בחלבונים רצוי לתת לו אוכל "אנרגי" שמיועד לכלבי עבודה או אוכל לגורים,שניהם עשירים בחלבונים. אני הייתי ממליצה לך לתת לו מזון לגזעים גדולים המכיל חומרים כגון גלוקוזמין וקונדרוטין החשובים לשמירת סחוס ומפרקים תקינים (בפרט לאור ההיסטוריה של הניתוח שעבר ברגלו). בכל מקרה בד"כ יש זמן של הסתגלות למזון חדש שהינו כחודש ימים.אם התופעה של הגירוד לא מפריעה כל כך ושאר התפקודים שלו תקינים אז תתעלמי ממנה בנתיים.

SAN ANDRESS

New member
לא לקנות בשום פנים ואופן יוקונובה!!

לא לתת לו יוקונובה בשום פנים ואופן הם עושים ניסויים על בעלי חיים!

a3810

New member
רעיון נוסף

אולי הוא מתלכלך מהאוכל הרטוב בסנטר( היות והוא בוקסר הוא בטח מכניס את הסנטר שלו לאוכל) ואז הוא מנגב את זה ומפסיק כאשר הוא מרגיש שהוא נקי ויבש. אביבה

למעלה