אלרגיה לג'סטון?

מצב
הנושא נעול.

5nela

New member
אלרגיה לג'סטון?

אלרגיה לג'סטון?
הפסקתי את זריקות הג'סטון המפורסמות לפני 3 שבועות חוץ מהתופעות המיידיות הידועות של כאבים בזמן ההזרקה שהיו סבילים ואודם מקומי בשל גודש תת עורי, התחלתי ב 4 ימים האחרונים להבחין שהסימנים במקומות ההזרקה נעלמו אבל הגירוי נדד מטה לכיוון הירך הקידמית מרחק מרשים ממקום ההזרקה המקורי, מלווה בחוסר תחושתיות של האזור, אודם וגרד מטורף......אני לא מפסיקה להתגרד, יש לי ממש סימנים אדומים/כחולים מישהי חוותה את התופעה לאחר הזרקת ג'סטון? מתחיל להלחיץ אותי כל העיניין, אני אפנה גם לרופא אבל עד אז תגובותיכם? תודה.

כן נלה 5 .התופעה מוכרת

אלרגיה לג'סטון?
הפסקתי את זריקות הג'סטון המפורסמות לפני 3 שבועות חוץ מהתופעות המיידיות הידועות של כאבים בזמן ההזרקה שהיו סבילים ואודם מקומי בשל גודש תת עורי, התחלתי ב 4 ימים האחרונים להבחין שהסימנים במקומות ההזרקה נעלמו אבל הגירוי נדד מטה לכיוון הירך הקידמית מרחק מרשים ממקום ההזרקה המקורי, מלווה בחוסר תחושתיות של האזור, אודם וגרד מטורף......אני לא מפסיקה להתגרד, יש לי ממש סימנים אדומים/כחולים מישהי חוותה את התופעה לאחר הזרקת ג'סטון? מתחיל להלחיץ אותי כל העיניין, אני אפנה גם לרופא אבל עד אז תגובותיכם? תודה.
כן נלה 5 .התופעה מוכרת
אני לא חושבת שזאת אלרגיה לתרופה.אני חושבת שבגלל שהיא שומנית מאוד ובגלל העובדה שלוקחים אותה יום יום לתקופה מאוד ארוכה הפיזור שלה בגוף נמשך יותר זמן. גם אני סבלתי מהתופעות שאת מציינת .גירוד אטומי ,וחוסר תחושה של האיזור. זה עבר אחרי הרבה זמן .בערך חודשיים אולי יותר. מה שעזר לי מאוד היה להניח על הישבנים כרית חמה .מאלו שמחממים במקרו בימי החורף הקרים.למשך כ- 20 דקות כל צד .(שוב לתאורית השומניות של החומר ). אבל קחי בחשבון שגם עם ה"טיפול" הנ"ל לקח הרבה זמן עד שהתופעה חלפה .

a17

New member
לי היתה אלרגיה לג'סטון ../images/Emo181.gif

אלרגיה לג'סטון?
לי היתה אלרגיה לג'סטון

זה בעצם יותר אלרגיה לפרוגסטרון...וזו תופעה ידועה כדאי להתייעץ עם הרופא, אני ניסיתי לעבור לפרוגסטרונים אחרים איזו תקופה אבל התופעות שלהם היו הרבה יותר גרועות ככה שנשארתי עם הג'סטון ועם האוטרוגסטן והתגרדתי...

אני מחממת את הגסטון לפני ההזרקה

אלרגיה לג'סטון?
מחזיקה בבית השחי (סליחה) או מחזיקה ומחממת. זה מקל על ההחדרה. ולאחר הזריקה משפשפת היטב את המקום ומעסה. זה מקל על האודם והכאב. איפה את מזריקה? רצוי בישבן כמובן.

5nela

New member
היי נופר

מחזיקה בבית השחי (סליחה) או מחזיקה ומחממת. זה מקל על ההחדרה. ולאחר הזריקה משפשפת היטב את המקום ומעסה. זה מקל על האודם והכאב. איפה את מזריקה? רצוי בישבן כמובן.
היי נופר
התכוונתי שאני כבר לאחר הפסקת ההזרקות בערך חודש ועדיין חווה תגובות קשות של החומר לא בסמוך למוקד ההזרקה את החומר או כל חומר אחר בהזרקה תוך שרירית מזריקים ברביע העליון החיצון של הישבן וגם חיממתי אם כי זה בגדר המלצה בלבד, נו, ולא עזר.... עדיין מגרד....

SIGAL40

New member
גם לי

אלרגיה לג'סטון?
גם לי
יש אודם באיזור ההזרקה. כמובן שאני מבקשת מהאחות כל פעם לשנות צד... וכן יש גירוד אבל לא נורא. כנראה שכל אחת מגיבה אחרת... אבל - "קטן עלייך"... שאלה יהיו הבעיות שלך... בהצלחה

מהנסיון שלנו בנושא....

גם לי
יש אודם באיזור ההזרקה. כמובן שאני מבקשת מהאחות כל פעם לשנות צד... וכן יש גירוד אבל לא נורא. כנראה שכל אחת מגיבה אחרת... אבל - "קטן עלייך"... שאלה יהיו הבעיות שלך... בהצלחה
מהנסיון שלנו בנושא....
האחיות שבקופ"ח לא יודעות להזריק גסטון. מציע לבעליך ללמוד לעשות את זה עבוריך למען לחמניותיך
. אני מצרף קישור עם המון טיפים על כיצד לעשות את זה ולשרוד את החוויה (do it and live to tell the tale). מה לעשות באנגלית זה תמיד נשמע יותר טוב
.

בריזה1

New member
היי נלה, אני יודעת בדיוק על מה את

אלרגיה לג'סטון?
מדברת. אצלי התופעה שאת מתארת נמשכה כארבעה חודשים מתום ההזרקות תחושת נימול/אזור רדום/גרד/כאב, ממש נבהלתי אבל דווקא האחות בקופ"ח הרגיעה אותי ואמרה שזה מהחומר השומני הנוראי הזה ושזה יכול לקחת חודשים. פרט למריחת קרם גוף לא עשיתי כלום, יום אחד הבחנתי שזה עבר.

5nela

New member
צרת רבים חצי נחמה,אה../images/Emo8.gif

מדברת. אצלי התופעה שאת מתארת נמשכה כארבעה חודשים מתום ההזרקות תחושת נימול/אזור רדום/גרד/כאב, ממש נבהלתי אבל דווקא האחות בקופ"ח הרגיעה אותי ואמרה שזה מהחומר השומני הנוראי הזה ושזה יכול לקחת חודשים. פרט למריחת קרם גוף לא עשיתי כלום, יום אחד הבחנתי שזה עבר.
צרת רבים חצי נחמה,אה

טוב,אומנם תיארתי לעצמי שזה בגלל החומר עצמו, אבל מאחר וזהו ניסיון ראשון עבורי לתופעות כאלו ממש לא ציפיתי, ואני ממש לא קוטרית בדרך כלל. מאחר ואני אחות מוסמכת בהכשרתי, אז המיקום ואופן ההזרקה לא היו זרים לי, וכן 'מלח' כבר הכשרתי גם את הבעל. אני מאלו שיודעות לעשות זאת ואפילו טוב, מבלי להצטנע, "יד קלה" וכאלה. ממש עזר לי.... נו טוב, פה אני ארשה לעצמי לקטר. מה לא עושים למען הקטנים....

Pugili

New member
יששש... ניחשתי ../images/Emo22.gif

צרת רבים חצי נחמה,אה

טוב,אומנם תיארתי לעצמי שזה בגלל החומר עצמו, אבל מאחר וזהו ניסיון ראשון עבורי לתופעות כאלו ממש לא ציפיתי, ואני ממש לא קוטרית בדרך כלל. מאחר ואני אחות מוסמכת בהכשרתי, אז המיקום ואופן ההזרקה לא היו זרים לי, וכן 'מלח' כבר הכשרתי גם את הבעל. אני מאלו שיודעות לעשות זאת ואפילו טוב, מבלי להצטנע, "יד קלה" וכאלה. ממש עזר לי.... נו טוב, פה אני ארשה לעצמי לקטר. מה לא עושים למען הקטנים....
יששש... ניחשתי

ידעתי שאת אחות מהתשובות שלך

מצב
הנושא נעול.
למעלה