אלרגיה לאצות

אלרגיה לאצות

שלום רב,
האם ידועה לכם תופעה של אלרגיה לאצות?
אני לוקחת KELP מזה כחודש ובעשרה ימים האחרונים התכסיתי בפריחת פצעונים על כל הפנים, שורפת וכואבת.
מישהו מכיר? מישהו יודע איך מטפלים?
את האצות הפסקתי לקחת בינתיים....
אשמח לתגובות.
תודה

תגובה

שלום רב,

כשיש אלרגיה או רגישות לרכיב מסויים, לאו דווקא אצות, זה מתבטא בדרך כלל בתחילת הטיפול.
איני יודעת ולא שמעתי על אלרגיה מסוג זה לאצות KELP.
לעומת זאת, כל גוף מגיב ומתנהג אחרת ואין לדעת איך פורמולה מסויימת תשפיע עליו.

טוב שהפסקת את השימוש באצות. מעכשיו את צריכה לעקוב אחרי ההתפתחות של הפריחה.
ייתכן ומדובר בצירוף מקרים וייתכן ולא. בשביל לדעת ב100% שלא מדובר או כן מדובר במוצר KELP את צריכה לעשות את תהליך האלמינציה שבו את מפסיקה את המוצר (זה מה שעשית) נותנת לפריחה להירגע ולאחר מכן מנסה שוב.

במידה והפריחה חוזרת ייתכן ומדובר באצות וממליצה לנסות משהו אחר שלא יגרום לך אלרגיה.
במידה והפריחה כלל לא עוברת למרות שהפסקת עם האצות ייתכן ולא מדובר בהם וכדאי לבדוק מהו הגורם האלרגני.

אשמח לעידכונים,
בברכת בריאות שלמה.
אביבית שלום.

תודה אביבית

מכיוון ששיניתי בחודש האחרון את כל התזונה שלי, אחרי סדנת ניקוי רעלים שעשיתי, וכל כך הרבה דברים חדשים נכנסו לי לגוף, אם בצורת תזונה ואם בצורת תוספים, מאוד קשה לדעת ממה זה.
מה שמפתיע זה שכל מה שכן נכנס הכל בריא, מלא פירות וירקות, גם אם חדשים אבל הכל בריא. ולכן התגובה האלרגית הזאת, או פריחת הפצעים הזאת תמוהה ואף מתסכלת.

יש לך רעיון איך בודקים מהו הגורם האלרגני?

תגובה

שלום רב,

אחת התופעות לוואי אחרי ניקוי כבד וגוף היא הופעת פצעונים ופריחה על העור.
העור הוא הרי המראה של הגוף ולפעמים ביטוי כזה של פריחה יכול להיות לגיטימי לגמרי לאחר ניקוי ובדרך כלל נעלם מעצמו.
השאלה היא כמה זמן את אחרי..
לבדוק תגובות אלרגיות כאלו זה רק לעשות תהליך שנקרא אלמנציה, כמו שהסברתי לך. לבודד כל פעם גורם אחר.
זאת עבודה קשה ודורשת זמן.
יש אפשרות גם לגשת לרופא עור לאבחנה ודעה נוספת בעניין. אולי הוא יחליט לשלוח אותך לבדיקה לגילוי אלרגייה.

בברכת בריאות שלמה,
אביבית שלום.

למעלה