אלרגיה והנקה

אלרגיה והנקה

אחרי שנואשנו מכל הסירופים הטבעיים נגד שיעול לקטנה, בת השנה, (משתעלת שיעול עם ליחה כבר שלושה שבועות) והפסקנו מזמן לישון בלילות...הועלתה סברה שמדובר באלרגיה. למרות שרופא הילדים לא חושב שתתכן אלרגיה בגיל שנה, רופא א.א.ג. נתן לנו סירופ אנטי היסטמיני. בלית ברירה התחלתי לתת, ושאלותיי: 1/ האם שמעתם על מקרים שתינוק הופך אלרגי לחלב אם, לאחר שנה? אני שואלת כיוון שאחרי ההנקה היא מתמלאה ליחה ומשתעלת, רק שחשבנו שזה בגלל שהיא בשכיבה ולכן. 2/ האם מישהי נתנה לתינוקה, בן השנה, סירופ (תרחיף)אנטי היסטמיני? 3/ האם חלב-אם הוא חלבי, כלומר יכול בעצמו לגרום לליחה? תודה 22

Allergy to your milk?

Not likely. what else is the baby eating? At age one year, she should be eating together with the family. Foods to avoid are peanuts ( Bamba, peanut butter) milk products, white flour, orange juice, choco, to name a few. Get a second opinion. One of the best doctors for allergy problems is dr Harel: 03 6422878 are you drinking lots of milk yourself? Allergies are to cow's milk protein, not human milk protein. Many doctors think that there is no difference between human and cow's milk. they are so wrong. One possiblilty for coughing in your baby: how are you heating your home? dry heat can cause coughing in a baby. Try using a cold steam vaporizor in her room.​

תודה, ותגובה:

היא אוכלת מוצקים לארוחת בוקר: פירות (לרוב תפוח אגס ותמר, לפעמים בננה. לא פרי הדר), לארוחת צהריים: היא די סרבנית ירקות מבושלים, לכן לפעמים פתיתים עם קציצת עוף או אורז או תפו"ח עם חביתה, לפעמים עוף של מרק עם ירקות, והרבה אבוקדו-כמעט בכל הזדמנות. לארוחת ערב: לחם עם טחינה/גבינה (בשבוע האחרון הורד מהתפריט, אך לא שינה כלום בשיעול) ומעט ירקות חיים. אציין שהיא שתתה עד השבוע בקבוק של סימילאק חלבי אחד בערב, אך הורד מהתפריט. היא יונק הרבה מאוד, גם במשך היום וגם בלילה. לא אוכלת במבה ולא חמאת בוטנים ולא שותה חלב ניגר. אני לא הורדתי מוצרי חלב מהתפריט שלי, והאמת שלאחרונה שתיתי חלב חם עם דבש (כיוון שאני משתעלת שיעול יבש וטורדני ורציתי לרכך את הגרון ללא סירופים שאסורים בהנקה), אם אני מבינה נכון ממך אז עדיף שאני הוריד גם את מוצרי החלב מעצמי? התפריט שלנו, הגדולים, לא קבוע -לפעמים אוכל מבושל ולפעמים אוכל יבש-לרוב מבושל. החידוש של היממה האחרונה הוא שנתתי לה בלית ברירה סירופ אנטי היסטמינים שרופא א.א.ג. נתן כיוון שנואשתי, והיא השתעלה פחות אמנם, אבל עדיין - ושיעול יבש שנשמע כאילו שורט לה את הגרון. סליחה על הבורות, אבל white flour זה סודה? אני ממש מיואשת מהשיעול שלה ומרחמת על הקטנה, שלא ישנה בשקט ומשתעלת במשך היום. תודה על התשובות 22

גרגרי

New member
משהו קטן שאולי יעזור

קודם כל WHITE FLOUR זה קמח לבן, היא מתכוונת שתתני רק דברים מחיטה מלאה. חוץ מזה אני לא מבינה כלום באלרגיות אבל אני יודעת שאבוקדו נחשב ברפואה הסינית ליוצר ליחה רציני ביותר ואם היא אוכלת הרבה אבוקדו, אולי שווה לנסות להוריד אותו מהתפריט

למעלה