אלק' 50 ביס"ט ב"ש!!

bunny18

New member
אלק' 50 ביס"ט ב"ש!!

סיימנו את השנה המזויינת הזאת... הלוליה... ומכאן בא הציטוט: "חיל האויר מוציא לי את הנשמה" לכל המורעלים הקטנים והמיתרגשים שרוצים לילבוש מדים ולשחק אותה חשובים שיקלטו שהם עושים את הטעות של החיים שלהם!! אני בקושי סיימתי את השנה האחרונה אם 5 ועדות ו 4 מישפטים אין ספור הרחקות ועבודות רס"ר ובסוף הוחלט שאיני מיתגייס לחיל האויר דבר ששימח אותי כיפליים, אז אנא תחשבו בהיגיון ליפני שאתם עושים שטויות. אם אתם רוצים ליחיות בחרה של מלשנים ומלקקי תחת... תהנו... אבל אם אתם בני אדם נורמאלים הטכני הוא לא המקום. נ.ב כל הזין בטכני!!

Prince Yoni

New member
בשעה טובהההה

סיימנו היום את הלימודים!(חוץ מהבגרויות) שרשרו ציונים!!! ממוצע שלי - 82

שלי- 84.

אני בס"ך די מרוצה מעצמי. במגמות שובצתי שנה הבאה לחשמל. אם יהיה לי שנה הבאה במקום הזה.

יהללל

New member
אמממ... לא קיבלתי תעודה ../images/Emo3.gif

אמרו לי שיש לי ממוצע שנתי 83 או 82 מה שאומר שמחצית ב' סיימתי עם ממוצע 88 או 86... הפכתי לחרשנית

Prince Yoni

New member
אהה...

גם לך עשו את הבעיות עם התשלומים... הפכת לחרשנית או שכבר היית???

לא עשו ליהל בעיות עם התשלומים פשוט

בזמן שאתם, הבנים, קיבלתם תעודות וחגגתם, לנו, הבנות, היה מסדר מב"ס, אז כך כשבאנו לקבל את הצעודות כול המדריכים היו בהילטון שלכם בגלל המסדר. ויהל תמיד היתה חרשנית כמו כל אלק'.

אוי... סליחה..

איריס , פה עשית הכללה גדולה ומאד מפגרת אני חייב לציין... בגלל שאתם המכונאים הממוצע שלכם עומד על 80 ומטה (במקרה הטוב) ואנחנו האלקטרונאים מבלים ממוצע גבוה זה לא אומר שאנחנו חרשנים... זה כי אנחנו חכמים לא חרשנים, בגלל זה אנחנו באלקטרוניקה שהיא נחשבת למגמה יותר טובה ממכונות... ונכון שיש חרשנים וכאלה ששוקדים על לימודיהם באלקטרוניקה (אבל זה לא שהחברים הכי טובים שלהם זה הספרים) ובגלל זה הם יצליחו יותר מכם המכונאים. תתמודדו עם זה!!

וואי, אתה פשוט מעצבן מוות

מה הקטע שלך? אני בסך הכול ירדתי על יהל וזהו. ואין לי כוח שוב להתוכיח על המגמות בטכני. אז די!

Prince Yoni

New member
דיי עם כל הקטע של מכונאים..

זה כבר פסה... כל אחד בחר את המגמה שהוא רוצה ללמוד בה אז מספיק "לרדת" על העסק הזה..

Sims girl 212

New member
../images/Emo4.gif

אז זהו שהממוצע לשל המכונאים זה לא 80 ומטה! יש לי ממוצע 86 ושמו אותי בלי קשר לחיים במכונות........ ותגידו לי שהם לא מפגרים........

טוב גם אני אחשוף את ציוניי..

ממוצע 82 חחח ואני כבר ציפיתי לפחות.. אז דבר אחד יש לי לומר לסיום..... רז, יוני, יהל ושאר חברי הפורום הנכבדים- הסטלנות משתלמת!! (והמבין יבין..)

shimonev

New member
הנה עוד מישהו שמסכים עם הדברים שלי

אני גם לומד בב"ש אלק'53

bunny18

New member
אלק' מ"מס הכל חרא!!

אלקטרוניקה זה לא יותר טוב ממכונות והאלקטרונאים לא יותר חכמים הם פשוט יותר ממושמעים ולכן יושבים ולומדים אני אומר זאת בתור אלקטרונאי לא גאה! ממוצא שלי 75 וזה בחסד... הטכני יוציא לי תעודת בגרות רעה כמו לרוב האנשים שאני מכיר כי מביאים מגנים הרבה יותר נמוכים מציוני הבגרות לי יש הפרש של איזה 20 נקודות בכל מיבחן...!!

למעלה