אלק פורום של דו-קיום.

Ebrami

New member
אלק פורום של דו-קיום.

הפורום הזה הוא לא יותר מבדיחה גרועה. דו קיום אין כאן לעומת זאת, גזענים לרוב יש כאן עד שחשבתי שמצאתי מקום שבו אפשר באמת ובתמים למצוא אנשים שהם לא גזענים וללא דעות קדומות גיליתי שאפילו לכאן הגעתם, לפורום של דו קיום. תירקבו כולכם, גזענים שמשחקים אותה מוסריים.

הגבול בין תמימות לטיפשות הוא דק ...

אם אתה תמים וחושב שיש מצב לדו קיום אז סלח לי אבל אתה תמים מדי או טיפש מדי . שנרצחים ילדים בדרך לבית הספר , שמתפוצצת זקנה שהיתה בדרך לבקר את הנכד שלה.... זה מוחק כל סיכוי לדו קיום. שערבי ישראלי מסייע למחבלים לרצוח אזרחים זה יותר מבגידה . שיש בארץ יפי נפש אומללים כמוך שמטרתם היא לזיין תשכל ולחשוב שייצא מזה שלום (ראה הפודל של פרס...) אז מצבנו בכי רע . תתבגר לא היה ולא יהיה דו קיום לא היה ולא יהיה כאן שלום לעולם . הם את ההזדמנות להוכיח שאני טועה קיבלו באוסלו והתחזיות הגרועות ביותר של הימין בתקופה ההיא התגשמו ויותר מכך! שלום יהיה פה רק אחרי מלחמת עולם שלישית והתחלת האבולוציה מחדש ... וגם זה בספק.... תמשיך לחלום זה בחינם אולי ייצא לך מזה איזה תסריט לסרט הבא של מוחמד בכרי ..(ראית כבר את הסרט האחרון שלו? )

סלוניק

New member
מר ברמי היקר

זו גישה קצת מתנשאת לכנות את הפורום "בדיחה גרועה" מבלי שכתבת בו ולו הודעה אחת שאני זוכר.

Ebrami

New member
כרגע הוכחתם בדיוק מה שאמרתי.

המגיב הראשון הוא מישהו מפורום דו קיום, שכלל אינו מאמין בדו קיום או ביכולתו להתקיים. המגיב השני שהוא המנהל רק נעלב מכך שכיניתי את הפורום שלו "בדיחה גרועה" וכלל לא התייחס לנושא הגזענות וחוסר הדו קיום בפורום הזה. נכון שלא כתבתי בו אף הודעה אבל עברתי על רוב העמודים שלו ועל התגובות של האנשים, והוא אכן, לצערי, בדיחה שחורה וגרועה מאוד. ואילו המגיב השלישי הוא אוהד נלהב של בית"ר ירושלים, שאני בטוח שהוא משתייך ל"קומץ הקטנטן אך הצעקני" של אוהדי בית"ר שצועקים בכל הזדמנות "מוות לערבים" ו"מוחמד ההומו", ועוד מנסה להסביר לי שאם יש מישהו מוסרי, אלה אנחנו, היהודים הנאורים והמתורבתים. מישהו יכול לתת לינק למקום אמיתי שבו יש דו קיים?

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif שלום לך

ברוך הבא לפורום. ראשית, הודעה אחת שהיתייחסת אליה נמחקה כבר. שנית, פרט ל"סלוניק" אלה שני גולשים ארעיים, מהסוג שכותב 2 הודעות ובורח (או שאני טועה וגם אז הם יטופלו מבחינת רמת שפה) הפורום הזה מדבר על דו קיום. יש פה דו שיח, ומקום יש כל אחד להציג את דעותיו, בסגרת חופש הביטוי במגבלות "רוח הפורום" (בלי גזענות, הכללות וכאלה). בכל אופן אתה מוזמן לכתוב בפורום הזה, ולהביע את דעותיך, ותתפלא שאפילו חלק מבאי הפורום חושבים כמוך. אז מה אתה אומר?

all

New member
אם הדו-קיום בעיניך הוא החזרת

היהודים לארצות מוצאם או השמדתם, זה באמת לא הפורום המתאים בשבילך, אך אם "דו-קיום בעיניך לא כולל טרנספרים/השמדות למיניהם, אשמח לישמוע מה מנקודת ראייתך יהיה "דו-קיום". בכל מיקרה גם כשאדם טוען שאין ולא יהיה דו-קיום, הוא מביע דעה בנושא דו-קיום. בדיוק כפי שבפורום "קוסמים ומכשפות", לא ניתן לחסום אדם הטוען כי "אין דבר כזה בעולם מעולם לא היה ולא יהיה", כך גם כאן מותר לטעון כי הסיכוי ל-"דו קיום" הוא נמוך או אינו קיים כלל. ומרגע זה מתחילים לדבר, להחליף דעות, לשכנע. פורום שבו כולם מסכימים עם כולם ניתן למצוא ב-"צפון קוריאה" בלבד, ואני חושש שלא ממש מעניין לדבר בו. וכתומך ב-"דו-קיום" עליך לפנות דווקא למתנגדי דו-קיום ולנסות לשכנעם. אם תפנה לתומכי דו-קיום תקבל פיטבקים חיוביים ותגיע להסכמה ולהבנה איתם, דבר שיתן לך נחת והרגשה נעימה. אך האם שני אנשים שהסכימו זה עם זה עוד לפני שהגיעו לפורום מסכימים זה עם זה שוב, יראה הישג שכנועי בעיניך??? בכל מקרה, אם כל עניינך בפורום הוא לקבל תגובות כגון "אתה צודק", "אתה חכם", "אתה רואה נכון את פני הדברים", בשביל מה לך פורום, גש למראה ותתחיל לדבר.

למעלה