אלק המהמהם ממלאך שחור!

kerenosha

New member
אלק המהמהם ממלאך שחור!

בבקשה למי שיש תמונות ואתרים יפים על החתיךךךךך הזה או עוד מידע עליו בבקשה שירשום לי! אם יש לכם בכלל מידע על הסדרה או אם אתם יודעים מאיפה להוריד פרקים אז.. בבקשה! תודה רבה רבה מראש- קרן! נ.ב: אני חדשה אם עדיין לא שמתם לב... וגם, שמעתי שיש ר=ק 2 עונות זה נכון?! :( קרן

14candy

New member
היייי

ברוכה הבאה לפורום ולאוהבות אלק חחח כן זה נכון יש 2 עונות ובקשר לתמונות ואתרים יש לי מלא דברים אז אם את רוצה אז כנסי לאייסי שלי

וולקאם!

אוקי ברוכה הבאה חדשה-ישנה :] וכן ג'נסן מדהים והוא תפוס מצטערת (אני אומרת את זה לכל החדשות) ואם תרפרפי בפורום תראי שיש שרשור תמונות ע-נ-ק-י של ג'נסן המאמי מושלם שלי. בקיצור תהני :]

karms20

New member
קודם כל- WELCOME ../images/Emo24.gif

בקשר לתמונות תיכנסי לגלרייה פה - יש תמונות של אלק וג'נסן. וגם יש פה דף קישורים למס' אתרים שלו, את מוזמנת לבדוק. כרגע מה שאני יכולה לספר לך שהוא משחק בסמולוויל בתור החבר של לנה, ג'יסון, ויש לו חוזה לשנתיים. לפני זה הוא עשה סידרה בשם STILL LIFE הוא צילם איזה 7 פרקים אבל בסוף F0X (
ארררגגגגגגגגג!!!! ש-ו-נ-א-ת!!!! א-ו-ת-ם!!!) לא שידרו אותה. וחבל כי ראיתי את הפיילוט וזאת דווקא היתה סידרה טובה, והיה לו את התפקיד הראשי. בנוסף הוא צילם ביוני סרט בשם devour, סרט אימה שלא ברור מתי יצא, אבל כנראה שיצא ישר לוידאו. באשר לשאר המידע עליו. את מוזמנת לשלוח לי מסר ומה את בדיוק רוצה לדעת ואני אענה.

like the Devil

New member
ברוכההה הבאה!!!

חוץ מבגלריות יש הודעה שלמה של שירשור תמונות!!!!!! היא מפוצצת בתמונות שלו!!!! (וגם של ג'סוש ומייקל!!!) בורכהההההההההההההההההההההה הבאההההההההההההההההההההההה

למעלה