אלקטרוניקה מתקדמת

OD ED

New member
אלקטרוניקה מתקדמת

יש חיה כזאת. האם יש שילובים טובים שנעשו בין רוק מתקדם לבין מוסיקה אלקטרונית. אשמח לדעת אם יש. ? ? !

pinprick

New member
אני מכירה את ozric tentacles

שגם היו בארץ לפני כמה חודשים. אני לא מספיק מתמצאת בתחום אבל קראתי עליהם שהם כן נחשבים אלקטרוני.. הנה עמוד המייספייס שלהם,וכאן יש ביקורות על ההופעה שהיתה בארץ,רקע וקישור לאתר הבית שלהם. (מתוך האתר "מתקדם"). אם ייצא לך לשמוע- אשמח לשמוע המלצות בהמשך. יש לי על המחשב כמה דיסקים שלהם ופשוט אני לא מספיקה להקשיב לכל כך הרבה..אם יש משהו ספציפי שכדאי-אתה מוזמן לספר..

B a z a

New member
יש את

Tangerine Dream, Klaus Schulze ועוד הרבה. Phaedra של TG נחשב לקלאסיקה של פרוג אלקטרוני.

Disposable Hero

New member
מאוד אהבתי את Tangerine Dream, תודה!

אבל... ראיתי שיש להם מיליון אלבומים- שמעתי את Antique Dreams מ-2000, תוכל להמליץ על עוד אלבום טוב לשמיעה?

B a z a

New member
לא שולט בחומר

אבל כנראה שכמו כל להקת פרוג עתיקה אחרת, השנים הטובות היו שנות ה-70.

epitaph

New member
ממה שאני מכיר...

Stratosfear ו- Rubycon מומלצים, לא שמעתי את האלבום שהזכרת אז אין לי מושג כמה קרוב הוא אליהם...

להקה מצויינת!

המומלצים שלי הם אלבומי וירג'ין שלהם: בראשם: Tangram מ-1980 - מצויין! אחריו: Force Majeure ו-Ricochet וגם: Stratosphere ו-Phaedra כולם בסגנון פרוג אלקטרוני.

epitaph

New member
עוד משהו שלא הזכירו כאן...

בריאן אינו (וגם העבודה המשותפת שלו עם רוברט פריפ). שווה לבדוק את Another Green World ו- Before and After Science (שאם זכור לי נכון יצא ברימסטר חדש לא מזמן). מהצמד אינו את פריפ לא יצאו כל כך הרבה אלבומים ככה שאפשר לבדוק את כולם לדעתי, במיוחד את שני אלה משנות השבעים, Evening Star ו- No Pussyfooting.

OD ED

New member
העניין הוא כזה...

הייתה לי תקופה רצינית של האזנה רק לפרוג ואז דיי זנחתי את זה והיום אני שומע יותר דברים חדשים. אני תמיד זוכר את הפרוג כמוזיקה שיש בה שיאים שאין בדברים אחרים אבל היום נורא קשה לי לשמוע דברים שעוד לא שמעתי בעיקר בגלל הסאונד הישן שלהם שמקשה עליי נורא בשמיעה (במילים אחרות סאונד 70's) ואני מחפש פרוג עם סאונד יותר מעודכן.

epitaph

New member
יצא לאינו ופריפ גם אלבום ב-2005....

נקרא, The Equatorial Star, אז שווה לך לבדוק אותו. מבחינתי אגב, האלבומים האלה יכולים להית עדכניים גם היום, הסאונד עצמו לאו דווקא משתייך לתקופה מסויימת.

OD ED

New member
כן זה ויכוח ישן

זה לא שאני לא אוהב את הסאונד. אבל אני מוצא אותו מאוד מגביל בלשמוע דברים חדשים בתחום. בכל אופן, תודה על ההמלצה צ'או

למעלה