אלקטרומגנטיות

Deathatred

New member
אלקטרומגנטיות

עקב ביקוש לא קטן, החלטתי לפרסם כאן דפי נוסחאות באלקטרומגנטיות. השימוש בדפים כל אחריות המשתמש, יתכנו שגיאות דפוס, אז מומלץ לעבור על הנוסחאות ולוודא שהכל בסדר, אם יש טעות - נא להודיע לי בבקשה. (ל be2, אני מקווה שזה בסדר, המבחן ביום ד' והדפים יכולים להיות שימושיים באופן כללי).

Deathatred

New member
אלקטרומגנטיות ג (אלקטרודינמיקה)

יחסות ומקסוול וגלים א"מ. זה הכל לפעם.

Deathatred

New member
תיקון טעות

בשדה במרכז טבעת שכחתי להוסיף R (רדיוס הטבעת) במכנה. הנוסחה הנכונה היא B=2*pi*I/(c*R) h

אם

זה לא סינית אז מה כן!?!? אתה רוצה להגיד לי שעד י"ב (בתקווה שאסיים 5 יחל פיזיקה) אני אדע את כל זה?!!!?!?!??!?!?!?! אמאלהההההההההההההההההההה

2_be

New member
../images/Emo12.gifדבר אחד לא ברור לי

למה אתה שואל אם זה בסדר? שאני אגיד לך לא? הרי זה קשור למדע...
שיהיה
לך ולגליה

ailag

New member
../images/Emo5.gif

את יכולה לתת לו את הבהצלחה שלי, לי כבר אין הרבה סיכויים..

Deathatred

New member
אל תאמרי נואש

השאלות האמריקאיות, למעט 12 הממזרית, היו סבירות ואפשר להוציא מהן את רוב הניקוד. שאלת החישוב יכולה להיות מכה... נקווה לטוב. גם בחדו"א בסופו של דבר קיבלנו מבחן סימפטי. נ.ב. את הנוסחאונים את יכולה לעלות לאתר המגמה. מייל אחד שיש שם נוסחאונים ונקבל לפחות עוד 100 כניסות.

אחלה דפי נוסחאות! ../images/Emo175.gif

ידי כואבת מלכתוב בכתב מיניאטורי ולכסות לאט לאט את לובן דף הנוסחאות באפור המכני של עט העפרון שלי.. הדף האחרון יהיה ללא ספק הדף שלך (חלק ג') שכן גם אם ארצה לא נראה לי שאספיק לכתוב עוד. היום רק סיימתי את כל 13 התרגילים ומחר יום אחד בלבד לפתור מבחנים!! בכל מקרה.. בהצלחה! (כן גליה.. גם לך!) נ.ב. אצלי באתר אין דפי נוסחאות אבל אולי תכנסו לביקור ותעלו קצת את מספר הכניסות? (כן.. שלי לא נספרות..!). בכל מקרה כנסו יש חידושים! http:tarnegol.hodu.web1000.com

ailag

New member
מה זה, מפגש פיזיקה/פיזיקה+מתמ'?../images/Emo6.gif

אחרי שניסיתי וניסיתי שאלות חישוב הגעתי למסקנה שכמה שלא קוראים ומבינים, אי אפשר לעשות אותן נכון
(אגב, הסיבה שאני ממש בקושי בתפוז היא הלימודים) בינתיים, מועד ב' קורץ לי. גם ביחסות - שם לדעתי הוא יניח שאנחנו יודעים הרבה יותר ממה שאנחנו יודעים. בכל מקרה, בהצלחה לנו .. וליחפה, המבחן במעבדה כבר עבר.

Deathatred

New member
בהצלחה לכולם

ונקווה שלא יתנו שאלות חישוביות מפלצואידיות מידי ושהשאלות האמריקאיות יהיו ברמה של שאלות הדוגמא.

Deathatred

New member
חשוב!../images/Emo124.gif

אם סיימת לפתור את מבחן 2002 מועד א', אפשר להשוות תשובות.

2_be

New member
אני מקווה שזה נאמר בהשפעת השעה../images/Emo8.gif

ויש לך הרבה סיכויים!!!

למעלה