אלצ´קו יקירי

אלצ´קו יקירי

הכי חשוב לי בעולם זה להסיר כאן ספק, אתה נשמע לי האיש הכי מתוק בעולם. ולא פעם הדברים שלך מעוררים בי יצר לרוץ עד אליך לחיבוק ענקי לא היתה לי חלילה כל כוונה לומר דברים שנשמעו מעבר לטעם שלי.. )למען האמת אני אוהבת אותם בריאים ומלאים- פשוט לא אוהבת שהם מרגישים עם עצמם כ"כ רע עד כדי לשקר לי..)- זה היה הפאנץ´ ליין וכנראה שלא הבהרתי אותו מספיק. מצטערת אם העלבתי בכל אופן שהוא מתחייבת (אם אתה סולח לי) לחיבוק הכי גדול שקיבלת לאחרונה.. אני לא יכולה להתחייב למשהו יותר רציני מזה כי אתה מצטייר בעיני כ "רב-חבקן" וקטונתי מלהתחרות (אני?? קטונתי?? - לא קרה לי הרבה זמן..) טוב, חדל קשקשת... אני אסיים בתקווה שאתה לא כועס.. חייכנית מזדהה עם הצד של אמא גם..

AlteX

New member
אזכור לך את ההתחייבות ../images/Emo8.gif

וחסר לך שלא תגיעי למפגש שלנו כדי למלא אותה!
אין צורך להתרגש כ"כ - אני סה"כ ניסיתי להגיב לך בהומור, וסה"כ אמרתי לך מה אני חושב על נשיות של גברים - כלומר שאין לי בעיה עם זה שתגידי שאני נשי - מה שחשוב לי שאני אהיה בן אדם ואקבל ואוהב את עצמי. כלומר, לא כעסתי כלל וכלל על זה שאמרת שגברים שמנים נראים "נשיים" - כי אין לי בעיה עם זה, רק חשבתי שלך דווקא יש בעיה עם זה. אבל עוד פעם, כמו שאני בתור אוהד מוזיקת מטאל מושבע לא כועס על אנשים שלא מסוגלים לשמוע מוזיקה כזאת, גם כאן לא היתה לי סיבה לכעוס עלייך. וזה שאת מקווה שאסלח לך (לא היה על מה לסלוח) רק אומר שאת באמת אוהבת אותנו גם לא הכי רזים ושריריים ומצ´ויסטים. מסכים איתך מאה אחוז שמי שמשקר על המראה שלו אינו מקבל את עצמו וזה אומר שקשה לצפות שיאהבו אותו יותר מדי. אבל אם להיות איתך כנה עד הסוף - אני לא ממש אוהב את הניק שלך, כי הוא נשמע לי כמו מודעה הכרויות זולה, כאילו שמה שהכי חשוב לך בגבר זה שהוא יהיה גבוה... מהכרות קצרה איתך מתוך ההודעות שלך אני מרגיש שאת לא כזאת שטחית, ולכן נראה לי שהניק הזה לא הולם אותך, משהו כמו "שמנה חייכנית וגבוהה" היה נראה עלייך הרבה יותר טוב!
אלכס.

למעלה