אלפקה

שכבגניק בנשמה...יקירי חח

קיבלתי עצה לא לצאת איתך.. ממקור סודי... אז אני אאלץ לוותר.. סורי...

אלפקה, סתם צחקתי.

יש לי כבר מישהי
נראה לך שאני אצא עם אלפקה?!

טלאלית

New member
רגע רגע../images/Emo35.gif

מי זה שכבגניק בנשמה!?!? ממש מעניין אותי לדעת מיהוא!?

שכבגניק! ../images/Emo13.gif

מה נשמע איתך? תקשיב.. כיוון שהתקרבנו ככה... אתה יודע כמעט יצאנו וזה
אולי תגלה את הסוד שלך?... מי אתה באמת? מי זה השכבגניק בנשמה? מה אתה אומר? יש סיכוי? אולי.. בקטנה ככה? בשושו?.. תחשוב על זה בשבילי.. טוב? אלפקה.

תקשיבו חבר'ה

זה לא הולך ככה. גם מרוקאים מחוברים לפורום הזה, והסף שלי מזמן נחצה/נדרס/נרמס/מת! על ידיכם. אתם משגעים אותי אנונימים שמשוכנעים שהם קולים. אני נשבעת שאני אצור קשר עם מי שלא צריך, מהנהלת תפוז ועד הקב"ה כדי שיאתרו אותכם, ימצאו אותכם יושבים בבית עם חיוך וואנאבי-מונה ליזאי-מסתורי עלאק, וידחפו לכם וריטסרום לנשמה עד שתגלו את שמכם. מובן? אני לא חושבת שהייתי תוקפנית ככה מאז שגילו לי את הסוף של הארי פוטר השישי! אני אחזור לימי דקל וילנאי ואתם תשמעו אותי צורחת מילים פרחיות! אני לא יכולה ככה!! אנשים מושחתים שאינם מגלים את שמם צריכים לעזוב את המדינה!! נעה. כן, זה שמי ואני לא מתביישת בו! כמו בתו של צלפוחד! פמינסטית קולית מהתנ"ך! שם זה טוב! אני נעה ממעלה אדומים, ואני אוהבת את זה!

yonisherman

New member
אני מצטרף לנועה!

אלפקה אני יודע מי את אז זה לא מפריע, אבל שכבגניק בנשמה בחיים לא תהיה כי אין לך נשמה!!! אם אתה מסוגל להעביר את כולם בסיוט הזה כאנחנו באמת פלורליסטים זה זאת זוועת עולם!!! על החתום יונתן וגיא המגניבים!!! יש לי שלוקר

מה קורה נעה?

תקשיבי. אני מבינה את התלונה שלך! מקבלת אותה גם. אבל אני אגיד לך דבר אחד, אני נתתי רמזים למי אני לפחות! השכבגיק בנשמה הזה לא! חוץ מזה, אם שואלים אותי פנים אל פנים אני אומרת מי אני, אני לא אשקר. ויש כמה וכמה אנשים שיודעים מי אני
אז בבקשה. אני לא רוצה את כל העונשים שהזכרת למעלה, זה לא נשמע נעים
ברשותך המלאה, אלפקה.

יב שולט

New member
נעהההה

כל הכיף בפורום זה שלא חייבים להזדהות!!!
ואלפקה, איך את כותבת בפורום? יש אינטרנט בגן חיות?

מצחיק שניכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אלפקה מתוחכמת! אני לא בגן חיות, תסתובבו ואם תראו יום אחד אלפקה מסתובבת ברחוב, זאת אני
אז בבקשה, ואני כותבת בפורום כי אני אלפקה מקובלת ואנשים נותנים לי בשמחה להשתמש במחשבים שלהם.
ב-חה חה חה, אלפקה.

Tiki Torch

New member
הכל בצחוק כמובן אלפקה

ד"א את באה לפגישת מזכירות הקרובה?

קיבלתי באהבה זה בסדר ../images/Emo13.gif

אולי... לא יודעת.. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.. האמת היא שפשוט עוד לא החלטתי. אני צריכה לראות אם זה מסתדר לי או לא. ואם כן אני אראה אותך שם. לילה טוב, אלפקה.

לא, לא

עדיין לא מצחיק, וגם לא אהבתי את הרעיון של זהות בדויה למחצה. אז מה אם יש אנשים שיודעים מי את! יש גם אנשים שלא! וזה יוצר תחושה של חוסר אונים. למען האמת, אני חושבת שזה לא הוגן למדי. אם כולם מסוגלים לחשוף, למה את לא? אני צריכה לדעת אל מי אני מדברת, מכיון שזו תנועה, ואנחנו קהילה, ואנחנו יחד בעניין. לדבר אל מישהו מיסתורי חוסם אותי. מה לעשות? ואם תבחני קצת את העניין, תראי שזה הגיוני. תמיד נוח יותר לדבר עם מכר, וכולנו עברנו את תקופת סופרמן/זורו מזמן. אין צורך להסתתר. בגלל זה אנחנו מדינה דמוקרטית, ותנועה דמוקרטית ופתוחה ופלורליסטית. אקאיי? אז למען הערכים של תל"ם, תפסיקו עם המחדל הזה.

לא רק זה

העניין של זהות בדיוה נכון אולי בפורום סתם, אך לא בפורום שלנו, שבו המהות היא שמירה על קשר ארצי, כך ששמירה על זהות בדויה לא רק שלא תורמת לפורום אלא פוגעת במטרתו.

Tiki Torch

New member
כא זה באמת משעשע בטח זאת

בעצם צפניה או משהו... עזבו את הוויכוח שהאלפקה תייצג את סניף האלפקות שלה לבנתיים ואם יצא והיא תחליט לגלות לנו אז סבבה ועד אז תפסיקו לחשוב מי זה מי

הלו../images/Emo70.gif

אני לא מבינה משהו. אני יגיד את זה ככה. טוב קשה לי לשאול כי אני לא ממש מבינה את זה אבל בסדר... קיצר, נעה, אני מבטיחה שאת תדעי מי אני בבוא העת. הבטחה שלי, גם אם תהרגי אותי אחר כך
אבל אני חושבת שלמרות הדמוקרטיה פלורליזם וכו' וכו' יש לי את הזכות לשמור על זהותי. זה משעשע כזה. אבל רק לקצת זמן. עוד מעט ייגמר הזמן הזה ואני אחשוף את זהותי האמיתית. בינתיים, כיף לי
אז תני לי גם להנות קצת. מבין אלה שלא יודעים מי אני את תהיי הראשונה שתדעי! אלפקה.

למעלה