אלפי רכבות נוסעות

הנקאי

New member
אלפי רכבות נוסעות

בדף הנוכחי יש כמה רכבות המוקפצות מידי פעם כלפי מעלה לקדמת הדף. חלקן מונה כבר כמה עשרות קרונות ובכל התייחסות חדשה עולות למעלה ודוחקות את כל השאר. אנא שיקלו היטב אם חייבים להוסיף תגובה שהיא ללא תוכן וכוללת איקון בלבד לרכבת כזו. כנ"ל בקשה משורשרת ליצירת קשר פרטי באי מייל(דוגמה חיה), אפשר פשוט לפנות ישירות לאי מייל של הכותב ולא להעמיס על הפורום. אחד הפיצ´רים היפים בפורום זה הוא הכרטיס האישי. לא חייבים למלא את כל הפרטים האישיים ואף אחד לא נדרש להסגיר את זהותו אולם כמה פרטים, בעיקר רקע ונסיון בצלילה ובתחומים טכניים קרובים בהחלט יועילו ויעזרו להתייחס ברצינות להודעות. מומלץ מאד לצרף כתובת דוא"ל, כל מי שאינו מעוניין לחשוף את הדוא"ל הראשי שלו יכול לפתוח תוך דקות חשבון נוסף בהוט מייל או בכל פורטל אחר ובלבד שתהייה לו כאן כתובת לפנייות ישירות שלא דרך הפורום. כל האמור לעייל הנו כמובן בגדר המלצה בלבד אולם אנא שקלו התייחסות לנ"ל באופן חיובי. ו ב ב ח י " נ

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מודה ועוזב דימונה, אופס, ירוחם

הודעה לל"ת אכן אינה מקפיצה את הרכבת אבל בהחלט מוסיפה לה קרונות (חיוש מבורך אגב כי לפני כמה ימים זה כן הקפיץ). באחת הרכבות בדף זה ספרתי לא פחות מ 11 הודעות לל"ת, חלקן לפחות מיותר. אשמח בכל אופן להתייחסותכם לגבי הפרטים בכרטיס האישי, מעט מאד מהחברים ציינו פרט כלשהו הרלוונטי לעצם היותם צוללים(מי שטרח בכלל למלא משהו בכרטיס). כאשר מישהו מעלה בעייה או שאלה טכנית זה די מעניין לדעת מה הרקע והידע בנושא של זה שעונה לו. ו ב ב ח י " נ

שרקי..

New member
שיח תתביש לך.. ככה שותים שמפניה

לפני צלילה??? היתה לי בעיה טכנית קלה עם אחד הגמש"ים שלי שלא אוכל טוב בזמן האחרון.. נכנסתי לכרטיס שלך לפי המלצתך לבדוק האם יש לך קישורים בתחום ולשמחתי גיליתי שיש טכנאי גמש"ים באיזור חיפה.. אבל אז באה התמונה שחשפה את האמת המרה בעצם שמפניה לא כל כך מרה.

באמת, בעניין התמונה

נראה לי הההשקפה שלי לגביך היתה קצת מוטעה. האם אתה(?) עם בגד הים הירוק או הכחול? ומי זה המכוער עם הצינורות הכרוכים על הגרון, שלידך?

mares

New member
אז ככה: ההודעות הקופצות

אכן ממלאות את ייעודן: נושאי דיון שמעוררים הרבה ענין אצל מספר רב של גולשים יעלו למעלה ויחסכו הודעות לא משורשרות רבות, לדעתי זהו יתרון שיש לנצלו. המערכת גם בנויה כך שאחרי יומיים או שלושה, הודעות תגובה לא מקפיצות את כל הרכבת למעלה. אני רואה בפיצ´ר הזה של תפוז רק יתרון! לגבי הכרטיס האישי: אני בעד הרעיון שלך, אבל איפה הדוגמא האישית??? ונקאי יקר, אנא העלה בפורום את נושא המעבר לצ´ט תפוז ואת דרכי הפיתרון "לחסימת" הפירסומות וחדרים שלא רלוונטיים לצלילה (סקס ושאר ירקות). תודה, mares

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא כל כך הבנתי את נושא חסימת.......

הפרסומות. ברור לי שאתה לא מתכוון לפרסומות הפלאש המופיעות לאחרונה בשמי הפורום, זה הרי לגיטימי לחלוטין וגם תפוז רותים לחיות ממשהו. כל הודעת פרסומת אחרת המושתלת בפורום דינה אחד, להמחק לאלתר. היכן ראית פרסומת לחדרים אחרים (חוץ מזה מה יש לך נגד סקס ונגד ירקות) ? ו ב ב ח י " נ

גונן7

New member
לכבוד:הנקאי / כרטיס אישי

עינים רבות צופיות בפורם זה. ביניהם בעלי ידע רב מאוד. עצם הופעת פרטים מזהים יהפוך את הפורם לנגיחות אישיות,אפילו לתביעות. בין קוראי פורם זה ישנם צוללים וותיקים שהצניעות היא נס לעיניהם. הם אינם " רעולי פנים" או "רוצחים" פשוט אנשים מהשורה שאינם רוצים להכנס להתלהמות אישית,אלא פשוט להביע דעה/ עצה,בצניעות וכבוד הדדי.וראיתי אלימות מילולית בפורם... כמוכן אין חובה להגיב:תגובה על תגובה. קצת מיסתורין זה תמיד מתוק.צוללים שאין להם עניין בהנהלות/וועדות וכו, זהו. תודה

zorro

New member
מסכים עם גונן 7 בענין

מספיק לעקוב קצת אחרי הנעשה בפורום כדי להבין ממי תוכל לקבל עיצה טובה. לא צריך ששרקי למשל יכתוב בכרטיס האישי שלו שהוא היה טכנאי ציוד. התשובות שלו מלמדות על כך. כנ"ל אלון ק.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תגובה לנושא האלמונימיות בפורום

ציינתי בפירוש כי הכוונה בעיקר לרקע וידע מקצועי בנושאים עליהם דנים. כל אחד רשאי כמובן לשמור על אלמוניותו כמקובל ברשת ואין כאן כל כוונה לפגוע בזכות מולדת זו. בכל מקרה כאשר צולל מבקש ומקבל ייעוץ בנושא הקשור בבטיחות למשל בהחלט מעניין אותו לדעת אם זה שעונה לו הוא טכנאי ציוד צלילה מנוסה, מדריך או צולל מנוסה או שהנו בכלל בוגר קורס כוכב ראשון ששמע (או שנדמה לו ששמע) את התשובה ברחבת המועדון. היו כבר בעברו של הפורום באחד מגלגוליו הקודמים לא מעט תשובות נחרצות בנושאים שונים שנתנו בטון ידעני מפי כאלו שספק אם הבינו בכלל את השאלה לעומקה. איך שלא יהיה מדובר בהמלצה בלבד וכל אחד יחליט אם זה מתאים לו. ו ב ב ח י " נ

zorro

New member
זה בסדר יא שיח

כאשר ניתנו תגובות נחרצות על ידי צולל מעפאן תמיד היו כאלה שתיקנו אותו וגם הסבירו לו מאיזה צינור שותים מתחת למים ןלמה אקמולי לא טוב לפני צלילה

יעוץ מקצועי???

בתור יועץ מקצועי (באמת, רק בתחום אחר) אני יכול לומר בודאות שלעיתים קרובות אדם בעל נסיון ורקע מקצועי אינו מבין דבר וחצי דבר בסוגיה מסויימת שעולה, אבל הוא שמע שמועות או נידמה לו שהוא שמע משהו בעניין, ואז עצתו ה"מקצועית" חסרת ערך לחלוטין. לחילופין, יתכן בהחלט שצולל טרי שלא גמר קורס כוכב ראשון ימצא מקור מידע (למשל מאמר בעיתון מקצועי) שיהיה אמין ומדוייק בהרבה מאותו "מומחה". מה רוצה לומר? שהפרטים (הנכונים?) בכרטיס האישי אינם שוים דבר לגבי ערך היעוץ. מי שמציין בהודעתו נתון או "אמת" כלשהם, שיתכבד ויציין על מה הוא מסתמך (כמו שרקי, שציין לדיון בנושא בדיקת מיכלים, את עברו בתחום. ותק צלילה, למשל, היה חסר ערך בעניין זה). רק כך נוכל לדעת מה ערכה של דעה המובאת בהודעה.

אילוניק

New member
צניעות ידידי ????????

כל הרעיון הוא שלא תחסוף את זהותך אבל בהחלט יכול להיות נחמד אם חברי הפורום ירשמו את ההסמכות שלהם כמות צלילות מקומות מועדפים לצלילה אפילו פרטנרים רצויים וכדומה

שקיפות+פתיחות=בטיחות זאת המטרה ../images/Emo15.gif ../images/Emo45.gif

בשטח......בענף הצלילה לא באינטרנט בכלל ולא בפורום המכובד הזה בפרט. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. אין חדש תחת........

pilovich shahaf

New member
התשובה בתמונות של המפגש במענית ../images/Emo15.gif ../images/Emo44.gif ../images/Emo13.gif

אצל אבי ע. בקיבוץ.שים לב לשחור עם החולצה הפירחונית ומשקפי ראיה לראשו הקרח, כן זה אני ואתה מכיר אותי, אז מה השאלה ידידי- שאל "זרובי" ונען. ואם תלך אחורה מספר דפים תיראה שחור על גבי לבן וקצת עם צבע שאמרתי זאת, מראש, וגם בטלפון למספר חברי פורום כולל הנקאי ב´. אין חדש תחת ה.....שמש. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

למעלה