אלפי סליחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cjharm

New member
אלפי סליחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לחיים שלי כבר אין מסגרת (ג'אג בצוהריים, ג'אג בערב) אז הם ממש מבלגנים!!!! הפעם הראשונה שפתחתי את הטלוויזה מיום ראשון שעבר ביום שבת ב12:17 דקות אחרי שהצלחתי סוף סוף להכנס לפורום וגיליתי שיש ג'אג בSTARWORLD הקטע הוא שפוורים מתקרב ואיתו הפורימונים (כן, ברבים) ואני אחראית גם בצופים וגם בבית ספר...... וכמובון מבחניםפ בלשון ספרות ופיזיקה........ אני עכשיו בשיעור חופשי (נה נה נה נה התבטל אנגלית מואץ!!!) אז אני עוברת על הפורום וקראת FF ..... LOVE U ALL VERY MUCH KESH

shipper heart

New member
אני גם מתנצלת..חח אני אומנם פה יותר

מקשת (hint!!) אבל אתמול לא הייתי כמעט וגם ביום שבת הייתי ממש מעט...בערך 20 דקות חחח... פשוט יומשבת לא הייתי בבית כל היום עד 12 בלילה בערך ואתמול הייתי צכה לחרוש למבחן(שלא כל כך עשיתי...נכשלתי במבחן הזה די בטוח חח...damn math) וגם היו בעיות עם מתב....וגם היום אני לא אוכל להיות יותר מדי כי יש חשיפה של המגמות עוד שעה..אני יוצאת עוד חצי שעה בערך וזה עד 8:30 או משו כזה...אני אשתדל להיות אח"כ...לפחות קיבלתי 100 אצל לסלי
אני ושיר היחידות

cjharm

New member
אז זה הסיפור .....

מחר מבחן בספרות, מחרתיים פיזיקה... הסיבה היחידה שאני בכלל ליד מחשב בכלל זה כי אני מדפיסה חומר למבחן.... מבטיחה לקפוץ שוב בקרוב....

למעלה