אלפא רומאו זה הכי הכי!!!!!

ramoerir

New member
אלפא רומאו זה הכי הכי!!!!!

אלפא רומאו זה מותג הספורט וספורט\סאלון הטוב בעולם ואני לא מדבר על מכוניות על, אלפא מיתברכת בעיצוב שונה, מיוחד, מקורי ומדהים ללא תחרות, זוני מכונית בעלת מנוע שאולי הדרך היחידה להגדיר אותו זה "יהלום אמיתי" בעל גירגור אשר גורם לכל החושים להיתבלבל, מנוע שבנוי לעבודה במרומי הסל"ד, מנוע אשר מתחיל את עבודתו בעצלות מועטה אך לפתע ב 3,000 סל"ד יש היתפרצות פיתאומית של כוח ומומנת עדירים ומאותה נקודה של הידבקות למושב מחט הסל"ד לא תישקוט ולא תנוח עד שתגיע לקו האדום של מנתק ההצתה אשר קוטע ב 7,000 סל"ד את השימחהאבל אז מעלים אילוך, מחט הסל"ד נוחתת במהירות על קו ה 5,000 בממוצע והחגיגה מתחילה מחדש, הנעה קידמית אשר לרוב מורגשת כאחורית, שילדה מדהימה מאין כמוהה, אולי הטובה מבין ההנעות הקידמיות, ועוד מעט גירסת ה GTA חוזרת לישבור שיאים כבעבר, תצא הראשונה היא ה 156 עם מנוע 3.2 ליטר חדש בעל תצורת V6 , טיזמון שסטומים מישתנה והזרקה בגאומטרייה מישתנה, פותנציאל של מנוע זה נעמד ביותר מ 350 סוסים דרוכים לקרב וכל זה ללא סיוע מגדש כל שהו, לאחר מכן גם ב147 יושם מנוע מתוגבר בצורה מדהימה אך בנפח של 2.5 ל´, אני מחכה ל156 GTA, התשובה לדיגמי M של ב.מ.וו ו AMG של מרצדס על קוצים, ואתם?

אילן די

New member
דעתי האישית היא

שהנהלת הפורומים צריכה להוסיף מתקן שגיאות כתיב אוטומטי.

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif הבעיה יותר גדולה מזה.

כי אין לי שום כלי להכנס ולשחק עם תוכן הודעה, או שהיא שם או שהיא לא כך שאפילו הודעות שלי שאני כותב מהר מידי ויוצא לי שגיעט קטיב אני צריך למחוק לעצמי את ההודעה ולכתוב אותה מחדש.
דרור זי, נתפס על 131 לפני חצי שעה. (הודעה נפרדת עוד מעט)

גרמי

New member
הכי הכי, מה?

נהגת על גרסת ה 105 כ"ס של האלפא 147? אכן מכונית נפלאה מרוב הבחינות, אבל תגובת המנוע היא האיטית ביותר שחוויתי מהצד הזה של ספינת תענוגות, ההגה והקלאץ´ קלים כל כך שכל אלמנט של ספורטיביות מתאדה לו במהרה, וצליל המנוע חנוק ע"י הגבלות זיהום הרעש של השוק האירופאי המשותף. אכזבה מכמה בחינות, ועדיין הייתי לוקח אותה כעדיפות ראשונה עד 99000 ש"ח.

yaron_z

New member
המנוע של פג´ו GTI יכול להגיע

ל260-270 כ"ס.... וזה גם ללא סיוע מגדש, המכוניות GTI KITCAR שפג´ו בנו בשביל אליפות העולם בראלי הגיעו עם מנוע 1600 ו270 כ"ס(פורמולה2) ללא כל הגדשה. הכל עניין של בלו-פרינטינג מה שנקרא גם פורטינג שזה החלקת מעברים ובוכנות לטובת הגדלת יחס הדחיסה, מה שאגב פוגע באמינות. עוד דבר- אני מתאר לעצמי שבמנועים למרוצים משתמשים גם בטלטלים ובוכנות ומה לא מטיטניום וסיבי פחם.

yaron_z

New member
הקשר הוא להודעה המקורית...

שבה התפאר הכותב מ350 כ"ס מ3.2 ליטר... לבמוו אמ3 יש בסטוק בערך ככה...

baryb

New member
אני נתקלתי באלפא ספרינט עם 500! כ"ס

בנוסף היה לה גיר 6 הילוכים של M3 ג´נטים של הGTV ועוד כמה חלקים שנלקחו מפורש 911. היא נחשבת המכונית הכי מהירה בדרום אפריקה...

yaron_z

New member
אני ראיתי פולקסווגן עם 600 כ"ס...

באוטומוטור לפני שנה וחצי... וכל החלקים שלה היו של פולקסווגן... ואנשים בדרום אפריקה בונים מכוניות כ"כ מוזרות.

ramoerir

New member
תראה גרמי.....

אתה לא יכול לצפות ממכונית בעלת מנוע 1.6 ל´ להיתנהג כחייה משוחררת לטרף, זה לא הקתליזטורים והפילטרים שמסרסים עד כדי כל את ה 147, זה בגלל היותה בעלת מנוע לא רב הספק ומישקל לא נמוך כלל, כך נסיעת מיבחן בגירסת ה 1.6 בעלת 125 הסוסים וכבר תרגיש היתנהגות יותר אלפיסטית או שעדיף שתנסה את גירסת ה 2.0 ליטר ומובטחת לך חביית נהיגה שנדיר לימצוא במכוניות מסוג זה ועוד למרות ביצועים שאני מודה שגם בדגם זה לא חורחים כבישים, אני אישית העדפתי את ה 156 בגירסת ה 2.0 ל´ החזקה והמיקה יותר, הייתה לי שנתיים ידנית ניפלאה, ועכשיו ברשותי הסלספיד המדהימה ועוד שנה בהגיע של ה 156 GTA אני ארכוש אותה בודאות, דרח אגב מכוניות מתוצרת אלפא מגיעות עם מערכות פליטה ספורטיביות ופילטרים פתוחים ככה שהמנוע מוגבל רק בגלל ממיר קתליטי המסרס כל אחת ממכוניות ישראל שהתן פה מחמיר בהרבה מזה של אירופה, 147 בעלת 105 סוסים היא בחירה לא רעה בעוד אתה יכול להנות ממנה אם אתה נוהג בה באופן נכון, לעיצוב כמובן שאין תחרות, איכות באמת משובחת גם של החלקים, גם של הגימור, גם של ההרכבה וגם של המנוע וביצועים במנוע קטן נפח והספק כזה כשה לימצוא במיתחרות האחרות, אני הייתי לוקח כזאת

גרמי

New member
אני לא חולק על דעתך....

בכל זאת אמרתי שזאת הבחירה המועדפת שלי עד 99K. אבל נהגתי על עוד הרבה מכוניות 1600 רגילות שיש להן תגובת מנוע הרבה יותר טובה, מבלי להיות ספורטיביות, לדוגמה רנו מגאן ופיג´ו 306. אני לא מאלה שצריכים תמיד את המנוע ההכי חזק. לא מזמן הוכחתי (וכמה חודשים קודם גם דרורזי הוכיח) שאפשר להנות מאוד בכביש מפוטל גם עם 306 עם מנוע 1.4. המנועים החלשים מאפשרים לנהוג ב 90% כל הזמן. משהו שאי אפשר לעשות עם ה 2.0, ולכן אני יכול להנות מאוד גם מאלפא 147 עם מנוע 105 כ"ס.

למעלה