אלפא גי טי וי

mazik

New member
אלפא גי טי וי

מי יודע מידע על הרכב מה הסיכוי למצוא כזה לא טורבו 2000 סמק במצב שמור 98-97 כמה נמכרו מכל סוג או בכלל מישו יודע על אחת למכירה או החלפה? עליות אחזקה סבירות ל2 ליטר טווין ספארק? בעיות מיוחדות? דיעה כללית? קלאסי בטירוף? הכי יפה? עדיין מודרני יותר מרוב הכלים?

© DrorZi

New member
קשה וכואב

למצוא אחת
חפש לאט לאט לאט כפול 8 ...אין הרבה. עלויות אחזקה לא נמוכות. טיפול חובה במוסך המרכזי ב-ל-ב-ד נאה ביותר.
דרור זי.

blayarivbla

New member
חרא של אוטו - ואני מפרט למה...

האוטו באמת יפיפה, הקופה והפתוח, אולי מהיפים ביותר שאפשר לקנות בפחות ממחיר דירה אבל : איטית ! 120 סוסים זה ממש לא הרבה לרכב ספורט, וכל גרמניה שניה כבר תראה לך את האגזוז... הטורבו עוד יותר פתאטי עם 150 ... לפחות המומנט זמין למדי ספרטנית למדי - הדגם הפתוח בפרט... צריך לצאת מהרכב כדי לפתוח פתח דלק וכו´. בשביל להוריד את הגג חובה 2 אנשים וכמובן שהוא נוזל בחורף הגוף עשוי מפייבר גלאס - זה אומר שאין פחחות, וצריך להחליף את כל הפנאל ... זה אומר שתסתובב חצי מהזמן עם דלתות דפוקות התצורה הבסיסית בארץ שלה תורמת למחיר הנמוך... יש דגמי 3000 טורבו סוף הדרך.. השילדה והתנהגות הכביש מהממים מצד שני - היא באמת באמת יפה.... כל כך יפה... יש לא מעט צפונבוניות שקנו כזה ומחרו אחרי שנתיים ו 10000 קמש... חפש בסבלנות טיפולים - כאמור רק במרכזי בערים הגדולות

mazik

New member
נו באמת..

הטווין ספארק 2 ליטר הרגיל מוציא 150 כוחסוס ה2 ליטר טורבו-200 אין 3 ליטר טורבו יש 3 ליטר V6 רגיל עם 220 סוסים "לא מעט צפונבוניות שקנו ומוכרות?" טובבבב

© DrorZi

New member
מאיפה הגעת לזה לעזזל ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

Gulietta

New member
הדגם הפתוח...

זה הספיידר, הדגם הסגור זה הג´י טי וי. שתי מכוניות שונות והמוסך המרכזי הוא לא בערים הגדולות הוא רק ברמת החייל .

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif רשמתי לך נקודה שחורה.

על מה
תשאלי את אבא שלך, רמז אותו כ-ן ראיתי היום.
דרור זי.

fazer

New member
תמונות נחמדות?!?!

אתה משוגע? א. למה להרוס רכב כה יפה עם קישטוטים? (קישטוטים=קישוטים+שטוטיים)

blayarivbla

New member
תיקון טעות

לגבי הספקי המנועים אכן טעיתי אבל הדיעה (האישית מהכרות עם מספר בעלים) שלי לגבי המכונית עדיין נשארת בעינה... שכנים שלי למשל קנו את זה בתור רכב נוסף ומוציאים אותו לטיול פעמיים בשבוע מהחניה לבית קפה... לשאול אותם אם הם מוכרים ? ;)

© DrorZi

New member
אני אסביר לך איפה הבעיה

א. אין הרבה שקנו את הדגם ב. אלה שקנו כבר הספיקו להחליף ברובם ג. אלה שקנו קנו כי חדש עלה יקר וככה הם גם התיחסו לטיפולים (למה ללכת לרמת החייל שאפשר ללכת לאחמד מהאחים מוחמד) לכל כלל יש יוצא מן הכלל ובכלל הכלל שלכל כלל יש יוצא מן הכלל איונו כלל כלל וכלל (נראה אותך קורא את זה נכון בפעם הראשונה) עם חיפוש איטי מאוד אפשר למצוא אולי אקסמפלר טוב ...
דרור זי.

למעלה