אלעל ונכי צה"ל?

smile2life

New member
אלעל ונכי צה"ל?

סתם תהייה - אם אלעל היא אכן חברת התעופה הלאומית (למרות שכבר שנים היא בבעלות פרטית ולא בבעלות המדינה), מדוע נכי צה"ל לא מקבלים הטבות בטיסות? מדוע עלינו להסתמך על ההנחת חבר מסכנה של 7% מדוע לא נקבל מושבים נוחים יותר או הנחה במחלקות העסקים, בגלל הנכויות שלנו?
מדוע דוחפים אותי לטו\ס בחברות ערביות ששם השירות והמושבים טובים יותר?
אם למישהו יש קשרים באלעל אשמח אם יעלה את הסוגיה הזו אל מנהליה ובעליה.

סטאר32

New member
סמייל ,אני משוכנע שאם היו מקיימים ישיבה עם מנכ"ל אלעל הנושא

היה לפחות ניבחן ,אבל הבעיה שאני לא רואה מניסיוני אף גורם לא באגף ולא בארגון שזה מעניין אותו.
יש מקום להרבה שינויים נדרשים בשל הנסיבות ומכל הבחינות והייתי שמח אם היו עושים איזושהי עבודת מטה מסודרת לבחינת הטבות לנכי צה"ל ולא כמו שהתרגלו לעשות פעם בכמה שנים עבודת מטה ומצגות רק כדי להראות איפה ניתן לפגוע בזכויות ובהטבות ולהגדיל את קופת המדינה בעוד כמה גרושים ע"ח אותם אנשים שהשאירו במלחמות ישראל חלקים מגופם ,חלקים מנפשם וחלק לא קטן גם את ה וגם את זה.
אני לא אתפלא אם תמונה עוד ועדה כמו ועדת גורן הארורה שתחטט לנו בתחתון.

smile2life

New member
אין מי בארגון שיעשה את זה

אם תחפשו בגוגל אלעל נכי צה"ל - תקבלו רק בקשות לתרומת נקודות נוסע מתמיד לטובת ארגון צה"ל.

סמייל, אל על כבר מזמן איננה חברת התעופה הלאומית

וכמו שכתבת היא עברה הפרטה לפני זמן רב. לכן בעל הבית הפרטי איננו חייב כלום לנכי צהל ופועל אך ורק משיקולים מסחריים וזו זכותו המלאה.

אני מאוד אשמח אם רשות שדות התעופה שהיא

חברה ממשלתית תארגן את תשלום חניית הנכים בשדה התעופה כמו בתל השומר שגם הוא בית חולים/חברה ממשלתית.

smile2life

New member
יש חניה חינם בנתב"ג

בכניסה לחניוםן לטוח קצר יש שילוט ברור לפניה שמאלה עם הכיתוב "הסדר חניית נכים" לוקחים שמאלה ומוציאים כרטיס חנניה.
ניתן לחנות בחניון לטווח קצר בחניון הכרם או הפרדס. ביציאה מהחניון ניגשים לעמדה שהכי קרובה לבוטקה (העמדה השמאלית ומצלצלים באינטרקוםץ אומרים שיש רכב נכה. יוצא אליכם מישהו, נותינם את הכרטי, יחד עם תו הנכה ותעודה מזהה (רשיון נהיגה יכול להיות סבבה). הבן אדם לוקח את הכרטיס פנימה, עושה משהו, יוצא החוצה ומשחרר אתכם. לא יום לימודים ארוך.

נכון שלא מדובר ביום לימודים ארוך אבל

בתל השומר הוא הרבה יותר קצר אם בכלל.

בתל השומר השערים "מנחשים אותי ונפתחים לי מעצמם" "טרמינל ז'טאם אי לב יו טרמינאל בלה מי "....

smile2life

New member
מסכים איתך לחלוטין

השאלה היא האם אנחנו רוצים לשנות את העולם או לעזור אחד לשני להתמצא בנהלים. יותר קל ומהיר כרגע להתמצא בנהלים ולשנות עולם לאט לאט. ועם זאת צריך להביא למצב שכל החניון יפעלו במתכונת כמו של תל השומר, שיקבלו בעלי חניונים קובץ אקסל עם כל הרכבים של כל הנכים בארץ והמספר יקרא אוטומטית ע"י מצלמה והמחסום ייפתח. זה המצב האופטימלי. אבל בינתיים זה מה יש.

רוקי50

New member
דרך אגב גם בכניסה לנמל ת"א השערים מזהים תו נכה.

רועיי29

New member
גם בעזריאלי יש סידור לא לשלם על חניה

אבל לא שערים שמזהים רכב עם תו חניה.

למעלה