משמעות השם
בשבת האחרונה הייתי שליח בנוה צוף,וקודם כל רציתי להודות לחבר´ה מהפורום הסבירו לי קצת על הנושא............ משמעות השם למי שלא יודע, ולא הקשיב לדבר ההנהלה האצית במוצ"ש (שזה בעצם כולם.....) היא כך: א. בני עקיבא קיימת כבר ע"ד שנה (74) ז"א אל הע"ד- שנת הע"ד ליסוד תנועת בני עקיבא בישראל. ב. ש"תתגלה לכל מלכות ה´ הנצחית בעולם"- כלומר נצחיות ה´- אל-עד. לדעתי כל שנה יש הרבה אנשים שלא מרוצים מהשם החדש, אבל מה לעשות.... ככה החליטו אנשים גדולים יותר וחכמים יותר מאיתנו (טוב... לפחות הרבנים שקשורים לעניין). למשל אני בשבט התקומה ובהתחלה רובנו לא אהבנו את השם, כי תכלס קשה פתאום שמביאים לך שם חדש, שהוא בעצם "שם לשל החיים", אבל יאללה זה רק שם! מה שקובע באמת זה מה שאנחנו עושים בחבריה ב´, והשם שנקבל לא ממש ישפיע על פעילותנו בחבריא ב´. אנחנו צריכים להפסיק להתלונן, ולהתחיל לעשות. (וואו, אני ממש נשמע כמו שליח... כנראה שעדיין לא עברה לי ההתלהבות משבת). ובקיצור, שבט אלעד תהנו מהשם החדש, ואני מקוה מאוד שתייצגו אותו בגאווה! ולכולם שבוע טוב (מדריכים, לא לשכוח שעכשיו צריך לעבוד קשה כדי להשאיר את החניכים בסניף - הם כבר בידיכם, נצלו זאת). סניף נוה צוף: תודה על שבת נפלאה, נהננו מאוד! בב"ח לתו"ע, צביקה