אלעד! שיתביישו!|בלוןכ|

coolit

New member
אלעד! שיתביישו!|בלוןכ|

שם דוחה לדעתי.. בלי להעליב את כל הנוגעים בדבר
לא הייתי רוצה שיקראו לי אלעד.. ואני עדיין חושבת שקוממיות=שם ממש מדהים.. עמיצור לא כל כך. וכל השבטים שלפני זה בעעע.. כמעט כולם:) יווווווווווו אני מעפילים!
לעדי עד עו´ד שנה בלבד הרא"ה! מפחיד לחשוב ש"עוד מעט" כבר נהיה הרא"ה (כפר! הרא"ה גנים! הראפס כפר גנים!)

איימוש

New member
למה??

דווקא לדעתי אלעד זה שם יפה וקוממיות דוחה. עמיצור באמת לא משהו אבל יש עליו מורל נחמד. אני כבר הרא"ה!!!! אני לא מאמינה!!! המדריכה שלנו היתה ממש מתוקה והכינה לנו צעיפים שכתוב עליהם "מי שלא רואה- הרא"ה" וכמו שכבר כתבתי השבט שלי (מעפילות=מעפילים בנות) זכה במקום הראשון בכללי!!

אלעד שם יפה אחרי שנתיים של שמות../images/Emo31.gif

אלעד שם יפה קוממיות ועמיצור לא ולצערי אני ק-ו-מ-מ-י-ו-ת שם שלא נגמר השבט של המחר (כבר לא תקף) אז לכל אלו משבט אלעד תגידו תודה יש לכם שם יפה@@@@

mgirl

New member
אלעד זה שם יפה

זה השם של שכבת הגיל שלי למרות שאני לא הולכת לבני עקיבא. גם עמיצור שם יפה, אבל קוממיות לא, לדעתי. משום מה אני הכי זוכרת את השם יחיעם - נראה לי שהוא היה כשהייתי נבטים או משהו.

The Mad Hatter

New member
מה הבעיה עם עמיצור?

נפגעתי. עמיצור זה אחלה שם! ...נכון...? קוממיות קצת מסורבל ואלעד זה שם יפה. אבל לא כל-כך מסתדר עם מוראלים...:) שנה עברה מאז התס"ים שלנו ואני מרגישה זקנה...:)

אסף ע

New member
אלעד שם שולט!!(השבט שלי)

בונה איזה שם תותח הביאו לנו! אחרי שנתיים של שמות מזעזעים... ד"א עמיצור=עם יצור :)אתם בטח מכירים את זה

beinish

New member
משמעות השם

בשבת האחרונה הייתי שליח בנוה צוף,וקודם כל רציתי להודות לחבר´ה מהפורום הסבירו לי קצת על הנושא............ משמעות השם למי שלא יודע, ולא הקשיב לדבר ההנהלה האצית במוצ"ש (שזה בעצם כולם.....) היא כך: א. בני עקיבא קיימת כבר ע"ד שנה (74) ז"א אל הע"ד- שנת הע"ד ליסוד תנועת בני עקיבא בישראל. ב. ש"תתגלה לכל מלכות ה´ הנצחית בעולם"- כלומר נצחיות ה´- אל-עד. לדעתי כל שנה יש הרבה אנשים שלא מרוצים מהשם החדש, אבל מה לעשות.... ככה החליטו אנשים גדולים יותר וחכמים יותר מאיתנו (טוב... לפחות הרבנים שקשורים לעניין). למשל אני בשבט התקומה ובהתחלה רובנו לא אהבנו את השם, כי תכלס קשה פתאום שמביאים לך שם חדש, שהוא בעצם "שם לשל החיים", אבל יאללה זה רק שם! מה שקובע באמת זה מה שאנחנו עושים בחבריה ב´, והשם שנקבל לא ממש ישפיע על פעילותנו בחבריא ב´. אנחנו צריכים להפסיק להתלונן, ולהתחיל לעשות. (וואו, אני ממש נשמע כמו שליח... כנראה שעדיין לא עברה לי ההתלהבות משבת). ובקיצור, שבט אלעד תהנו מהשם החדש, ואני מקוה מאוד שתייצגו אותו בגאווה! ולכולם שבוע טוב (מדריכים, לא לשכוח שעכשיו צריך לעבוד קשה כדי להשאיר את החניכים בסניף - הם כבר בידיכם, נצלו זאת). סניף נוה צוף: תודה על שבת נפלאה, נהננו מאוד! בב"ח לתו"ע, צביקה

coolit

New member
אם ככה אז זה שם יפה:)|בלוןכ|

למען האמת האלעד שם לא רע, אבל בלעעעע זה קשור? עכשיו הבנתי מה זה קושר.. קצת. אבל קוממיות זה שם ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש ממש ממש יפה!!!! בהההה אני מפחדת לחשוב איזה שם יקראו לי.. ליאתוש (פרשת מפורום ה"פ או משו?..), אולי את במקרה הולכת להיות לנו מדריכה?

beckham17

New member
הרב אבינר אמר שהשם הוא על שמו

הוא אמר שקראו לשבט אלעד כי: א בינר ל א ע שה ד בר כל השומעים פרצו בצחוק.

למעלה