אלעד החוצפן!

אילנה153

Well-known member
אלעד החוצפן!

לא יאומן האידיוט הזה אלעד גם ראה את המשחק במודע לזה שזאת פסילה לקבוצה וגם עכשיו יושב ומשכנע את כולם שהמשימה גם ככה נכשלה והוא לא אשם והיה עושה את הכל שוב !!!! אם זה היה מישהו אחר הוא היה עושה לו את המוות כמו שעשה הבוקר לפני תחילת המשימה הוא אמר לנופר שהכי מפחד מגקי שיעשה טעויות כי יתחיל לדבר במגפון ויעשה מלא שטויות...בקיצור הילד חוצפן ומפונק ומגעיל לי את הנשמההה והדבר הזה יזכה?אוי ואבוי לנו

עידמןן

New member
אתמול כתבתי תגובה דומה ותקפו אותי

כניראה כי הגבתי במקום בולט מאוד , אני מסכים איתך

טלומרז

New member
מתייחסים אליו כאל פרה קדושה

אילולא הגמדות לא היה בו שום דבר חמוד או מעניין.

GRANDA83

New member
מגעיל לך תנשמה.?.?לא הגזמת בכלל

בסך הכל הוא התפתה לראות משחק נו אז מה? פרידה הורסת משימות כל שבוע ומעניין שלה אף אחד לא אומר כלום ,למה.??כי לפרידה מותר הכל ??אלעד ילד מקסים והלוואי שהוא יזכה

חןבת

New member
גרנדה את צודקת ב100 אחוז

כאשר תופסים שעיר לעזעזל זה כף אלעד נכון הוא רק בחור בן 21 ילד אמת אבל חכם נבון ומשחק את המשחק

callmenoah

New member
אלעד בדרך כלל בסדר, אבל לא הרבה יותר מזה

נכון שהוא יצא לא בסדר עם הדיירים בעניין הדרבי, אבל בדרך כלל הוא לא מתנהג בסוציומאטיות, ולכן לא צריך להחמיר איתו יותר מדי. האמת היא שכנראה בעניין הזה הוא למד מפרידה, כמו שפרידה אומרת שהיא "חייבת" סיגריה מתי שבא לה, ולא מוכנה אפילו לחכות רבע שעה שהגיישות יתעוררו (ועוד הרבה מאוד מקרים), אז גם לו מותר לעשות דבר דומה, כי הוא אוהד שרוף של הפועל ולכן הוא "חייב" לראות את הדרבי. וכמו שפרידה אחרי זה הצטדקה, ולא עשו עליה יותר מדי עליהום, כך הוא ציפה שיעשו גם לו, שיבינו שהוא היה "חייב" לצפות בדרבי, ומה גם שזו פעם ראשונה ויחידה שהוא מתנהג כך בסוציומאטיות שכזאת. לגבי אלעד באופן כללי, הוא חמוד וחכם ומצחיק ובעל תכונות טובות רבות, אבל חסרים בו כל מיני דברים שהיו יכולים באמת להרים אותו גבוה. הוא מתלונן על ג'קי שאינו מביע דעה אמיתית, אך גם הוא חוטא בזה כל הזמן. הוא מדבר על עקרונות ויושרה, אבל לא פוצה פה בפומבי (אלא רק בסתר) לגבי ההתנהגות המחפירה של פרידה. ועוד מוסיף חטא על פשע, שהולך עם עצות האחיתופל של ליעוז נגד דנה, שלא עשתה לו מעולם דבר רע ולא דרכה על שום עיקרון שכביכול יקר לו. אלעד בסופו של יום, כמו עתי וכמו פרידה, מדבר גבוהה גבוהה על ערכים, עקרונות, סוציאליזם ועוד ועוד, אבל בפועל הוא די למל"ם, ועוד כזה שנותן מעט לגיטימציה לכל הדברים שהוא מדבר נגדם. דווקא תומר מסתמן אצלי כאלעד משופר, עם ניסיון חיים עשיר יותר ועמידה אמיתית על עקרונות של שוויון וצדק. רצח האופי שניסו מירב והילה לעשות לו עלול קצת להוריד לו את הרוח מהמפרשים ולהפוך אותו לקצת למל"ם, אבל אני מאמין שהוא יתגבר על זה.

למעלה