<<היא עושה לה "בווווו" במקלחת ואז אלכס קופצת, מחליקה על המשטח החלקלק ונופלת על הראש, בעוד שלאמא אין גישה לחדר בגלל שהיא נעלה מטעמי "פרטיות" ועד שמכבי האש מגיעים ומפצלחים את הגופה, יותר מדי דם כבר נאבד ואלכס מתה...ועכשיו אני סתם נותן לה מכות בגהנום>>
הללו! "למה???" נכנסה אל החשבון שלי וכתבה את ההודעות הללו במקומי, ועכשיו כשנכנסתי רק ראיתי את הנזק שהיא גרמה... היא רצתה לרדת עליי בגלל שעיצבנתי אותה אתמול על ידי כך שסירבתי לצאת איתה... תתעלמו מההודעות הללו, בסדר? אני מצטער בשמה.
תפסיק להיות כ"כ עלוב!!! אתה ממש מוזר.... עזוב, אני בכלל לא רוצה לדבר איתך אתה בטח תעשה עלי כ ל מיני טקסים של כת השטן! תעזוב אותי כבר בשקט! לא ידעתי שאתה כזה.. הייתי בטוחה שאתה נחמד כזה וסטייליסטי... אבל א-י-כ-ס!
אני לא יודע מה את מנסה לעשות פה, אם את רוצה לקבל את התמיכה שלהם או משהו כזה, אבל שנינו יודעים שזה לא קרה ככה. אני לא ידוע מה את מנסה להוכיח פה, כי זה באמת שלא קרה. בבקשה תפסיקי. זה לא נעים לי לקרוא את זה.
הללו! "למה???" נכנסה אל החשבון שלי וכתבה את ההודעות הללו במקומי, ועכשיו כשנכנסתי רק ראיתי את הנזק שהיא גרמה... היא רצתה לרדת עליי בגלל שעיצבנתי אותה אתמול על ידי כך שסירבתי לצאת איתה... תתעלמו מההודעות הללו, בסדר? אני מצטער בשמה.