אלעד, אני מאוהבת בך!

shabaz

New member
הו, מדוע עשית זאת?!

עולם אכזר, מדוע זה התעללת בנפשי המסכנה? מדוע נתת לאהובתי לבגוד בי בקרות נפש כה עזה?! <<משלח את נפשו בו...מחזיק בסכין, ממלמל "שלום עולם אכזר">>

למה???

New member
איזה מוזר אתה...

אתה בטח פריק או משו... בטח יש לך ניטים ושיער כמו של תרנגולת.

shabaz

New member
הכל עובר עלייך, את יודעת?

חוץ מזה..איך את מקלידה פה? את מתה בייסורי גהנום <<אני לא כי אני מכיר את השטן אישית...היה איתי בבית ספר לאנשים זדוניים במיוחד>>

shabaz

New member
<<רוחי חוזרת ונוקמת באלכס>>

<<היא עושה לה "בווווו" במקלחת ואז אלכס קופצת, מחליקה על המשטח החלקלק ונופלת על הראש, בעוד שלאמא אין גישה לחדר בגלל שהיא נעלה מטעמי "פרטיות" ועד שמכבי האש מגיעים ומפצלחים את הגופה, יותר מדי דם כבר נאבד ואלכס מתה...ועכשיו אני סתם נותן לה מכות בגהנום>>

למה???

New member
די! איך אתה מדבר? אתה מפחיד

אותי! אתה בטח שותה חתולים...

shabaz

New member
חברים, זה לא אני כתבתי את ההודעות

הללו! "למה???" נכנסה אל החשבון שלי וכתבה את ההודעות הללו במקומי, ועכשיו כשנכנסתי רק ראיתי את הנזק שהיא גרמה... היא רצתה לרדת עליי בגלל שעיצבנתי אותה אתמול על ידי כך שסירבתי לצאת איתה... תתעלמו מההודעות הללו, בסדר? אני מצטער בשמה.

למה???

New member
מה? מה אתה רוצה ממני?

תפסיק להיות כ"כ עלוב!!! אתה ממש מוזר.... עזוב, אני בכלל לא רוצה לדבר איתך אתה בטח תעשה עלי כ ל מיני טקסים של כת השטן! תעזוב אותי כבר בשקט! לא ידעתי שאתה כזה.. הייתי בטוחה שאתה נחמד כזה וסטייליסטי... אבל א-י-כ-ס!

shabaz

New member
אלכס, בבקשה תפסיקי.

אני לא יודע מה את מנסה לעשות פה, אם את רוצה לקבל את התמיכה שלהם או משהו כזה, אבל שנינו יודעים שזה לא קרה ככה. אני לא ידוע מה את מנסה להוכיח פה, כי זה באמת שלא קרה. בבקשה תפסיקי. זה לא נעים לי לקרוא את זה.

דבר שהטריד אותי בשיחתכם

את אומרת "שותה חתולים" כאילו שזה דבר שלילי! יצא לך פעם לטעום את זה? וחוץ מזה, שיער תרנגולת הוא דבר סקסי עד מאוד

shabaz

New member
חברים, אני לא זה שכתב את ההודעות

הללו! "למה???" נכנסה אל החשבון שלי וכתבה את ההודעות הללו במקומי, ועכשיו כשנכנסתי רק ראיתי את הנזק שהיא גרמה... היא רצתה לרדת עליי בגלל שעיצבנתי אותה אתמול על ידי כך שסירבתי לצאת איתה... תתעלמו מההודעות הללו, בסדר? אני מצטער בשמה.

kipodina

New member
מה רע בלהיות פריק?

זה נחמד, וחוצמזה אני אוהבת להקריב כל יום פרחה חדשה...

kipodina

New member
בתוך תוכנו כולנו

פרחות..חחחחחחחחח סתם בצחוקייה.. יש לי שאלה- יש כזה דבר פרחים? כלומר, אה....פרחות מהמין הזכרי?

למעלה