אלסקה

אלסקה

מישהו היה? סיפורים. המלצות. מחירים. רעיונות. חוויות שסיפרה הדודה של הרשלה שהייתה שם. כל מידע יתקבל בברכה. תודה. שיהיה אחלסקה של שבוע.

נזכרתי בהודעה של הגיבור מנוטרדם

ומצרפת כאן קישור על אלסקה של הגיבור. תמיד רציתי להתכתב עם עצמי. הנה זה הגיע.

לבנונה

בטל שמעניין אותי. אבל זה בלי קשר לשאלה שלי. אשמח אם תספרי סיפורים מעניינים משם. ואפילו בשירשור זה. שאלתי לגבי אלסקה כי בשנתיים האחרונות היה טרנדון של נסיעה לשם, ודווקא ביולי-אוגוסט. אני מבקשת לדעת יותר על טיול שם בקיץ.

תראי למשל יש את וונקובר האיים

שם זה אולי די מזכיר את אלסקה, בכלל כל הרכסים של הרוקי, הנסיעה אליו, הכל מושלג, היערות, השלג, האוויר הנקי, הקור, או הקור, למה אמרתי וונקובר, באיים שלו, כי אני זוכרת שהגעתי לאי אחד, ושם אפשר לעבוד איתם על אוניות, של דייגים מקומיים, אם את רוצה למשל לשלב, טיול + כסף מעט, וגם להכיר אנשים מבחינה חברתית, מה זאת אומרת טרנד לסוע לשם, מה, אבל אם בא לך תסעי, לשם, אני חושבת שכל אחד חווה את החוויות שלו מהמסע שלו, שם, אבל מה בטח שקר שם, וצריך בגדים שבטח את קונה אותם שם, כי זה בגדים מיוחדים, יותר בגדים של סקי, אז מה את חושבת לסוע לשם?

אולי אולי אולי. ורק לטיול, לא לשהות

ממושכת. ולא לעבודה. נראה. בינתיים פותחת אופציות. ובטח שאני לא נוסעת בגלל הטרנד. ממש לא. אבל קיוויתי שכך יהיה לי יותר סיכוי לשמוע על מישהו שטייל שם. וכמו שאמרתי, אני עוד לא נוסעת.

giba70

New member
לא יכול לתרום הרבה לדיון, אבל...

אולי יהיה נחמד לצפות בפרקים של "חשיפה לצפון"
תוכלי לבקר בסיסלי.

giba70

New member
מה, לצוד לווייתנים בתור הכנה?

ברור שזה לא בדיוק מידע, אבל הסדרה הזאת נותנת קצת רקע על אלסקה.

תראה היו שם סירות שיצאו לראות

את הליויתנים אולם, בגלל מכה שקיבלתי באותו יום, יצא לי לפספס, במקום זה שכבתי חולה במיטה, וברחתי משם. אגב יש שם המון המון עובדי אלילים, שממש כדאי איך אומרים לתפוס מרחק, יכולים לחטוף שגעת, אפילו במקומות יפים שכאלה, רובם שם איך אומרים, מעופפים.

למעלה