אלסקה

אלסקה

במדינה הגדולה ביותר בארה"ב, מן הסתם, קיימים אתרים רבים ששווה לבקר בהם. אחד מהם הוא הישוב הצפוני ביותר, ברו. בברו, תוכלו לצאת לסיור עם מדריך מקומי ולהכיר את התרבות האינופיאטית (שבט אסקימוסי) : יש שם מוסד לימודים, ומוזיאון שבו פרט למוצגים תוכלו לראות מופע מסורתי מעניין ומדהים במסגרת הסיור המודרך. כנראה שדוב הקוטב היחיד שתראו יהיה במלון "Top of the world". לצערי, עכשיו כבר לא עונה מתאימה לבקר שם, אבל אם כבר הצטרפתי לפורום...

למה לא להתחיל לתכנן מעכשיו?

יש לי מדריך בשפה האנגלית לאלסקה, אוכל להשאיל לך אותו. ועוד משהו: אני מאוד מקווה שלא תמצאי עצמך נוסעת לאלסקה עם ד"ר פליישמן
.

כי קודם אוסטרליה באופק

אבל תמיד יש סיכוי לשינוי בתוכניות. אנצור נכונותך בליבי. תודה. ובאשר לתיקוותך. אני אוהבת בשר, אבל את פליישמן שלך איני מכירה. היה אצלנו בשטיבל אחד כזה, והוא ד"ר, אבל לא נראה לי שאסע איתו. אני מבינה שפיספספתי דמות מופת היכנשהו. תרצה להשלים לי החסר?

דוב הקוטב?

משעשע אותי המונח הזה כי למיטב ידיעתי הדובים הלבני הללו לא מסתובבים באזור הקוטב עצמו, אולי אפילו להם קר שם מדי, אבל אולי יותר קל לתת את השם הזה מאשר משהו כמו "דוב ספיצברגן" וההברקה הגדולה בתחום הזה שייכת לעיתון "העיר" שהחזיק בשעתו פינה בשמו של "דוב הכותל".

למעלה