אלנתן! לכאן!

אילתושי

New member
ועוד - פסטיבל ג´ננה ביט - לאלנתן

את זה אני מנחה שכבר ראית, אבל בכל מקרה

אלנתן?

ולמה את מפרסמת את זה אחרי שכבר פג תוקפו

אילתושי

New member
אם אתה ממש רוצה לשמוע את כל הסיפור

אז אלנתן הוא ה גיטריסט או המתופף (אם אני לא טועה) של להקת ע´ מירושלים, שלא הצלחתי לראות אותם בהופעה בפסטיבל ג´ננה ביט וגם לא היום, בגלל שאמא שלי המפלצת המרושעת לא מרשה לי ללכת לשום מקום - או יותר נכון כולאת אותי בבית לתקופה בלתי מוגבלת. אז אמרתי לאלנתן שאם אני אבוא להופעה אני אביא לו את הכתבה שכתבו על הפסטיבל בעיתון המקומי כל העיר. אבל לא באתי, אז אני מראה לו את זה כאן. ובבקשה, אני יודעת שזה לא מעניין את כלל הציבור, אבל בבקשה, תשאיר את זה כאן לפחות עד מחר, טוב?

Elna

New member
אילתוש...

היי אילת תודה על הכתבה. אבל היתה גם כתבה אחת שגם אותה לא הספקתי לראות העכבר כל העיר- ביקורת על ההופעה (שנכתבה כמובן אחרי ההופעה). היתה הופעה מעולה! וגם ההופעה ביום שישי בבירת הנועא היתה פיצוץ! הפסדת... אבל לא נורא. לכל מי שקורא ומתעניין קצת - הדיסק של להקת ע´ אמור לצאת ממש השבוע וניתן יהיה להשיג אותו בחנויות דיסקים שונות בירושלים או אצלנו (חברי הלהקה). מי שרוצה פרטים קצת יכול לשלוח אימייל: [email protected] או [email protected] אילתוש- את מוזמנת להמשיך להתכתב, אבל לא פה, אני לא ממש נכנס לפה... אה - ומי שרוצה כנראה תהיה לנו הופעה ביום שישי הקרוב בשעה 14:00 בפרגוד. אז ביי בינתיים!

למעלה