אלנבי -מאזה

bener

New member
לצערי כן

תאונה קטלנית של רוכב קטנוע

kalorit35

New member
השם ישמור

אני עובר שם הרבה מאוד בסופי שבוע כששקט שם ,לעיתים שלוש או יותר מחזורים ביום עם הגלשן לכיוון החוף ,לא מבין מדוע אנחנו בעלי הקטנועים לא נזהרים בצמתים ,ביום יום אני נוהג בקטנוע כאשר עמוס שם ועוקפים אותי לתוך הצומת במהירות מעל 50 קמש עם קטנועי אחד ורבע ,אני משתגע מזה ,האם הנוהג בקטנוע לא מפנים שעלולה לצוץ שם פגישה עם רכב?
נכון שהאשם הוא ברכב \אם בכלל, אבל אנחנו פגיעים מאוד ,למה הנוהגים בדו גלגלי ,חלקם , לא מבינים זאת ,הרי ההפרש בזמן ההגעה זניח .

תודה לך בן הר ,על העדכון ,כואב הלב .

על איזה קטנוע אתה רוכב ,בבקשה .

הנסיך.

New member
חייבים להזהר מאוד בתוך העיר

אנשים גונבים רמזורים על ימין ועל שמאל, נהגים מדברים בטלפון או משחקים בסמרטפון ולא שמים לב לכביש.

רק אתמול בערב (לראשונה בחיי) רכב שעבר באדום צומת של יבנה והירקון כמעט הוריד אותי ואת המורכבת שהיתה איתי.

פשלה שלי שככה קפצתי לצומת מייד כשהתחלף לירוק מבלי לבדוק שיש אוטו שלא מתכנן לעצור, אבל השיעור הוא שחייבים תמיד להיות עירניים.

kalorit35

New member
לזה בדיוק כיוונתי

רק כואב לי שנהגי קטנועים(חלקם) ממשיכים עם אותה טעות .
גם לא בזינוק עצמו ,אלא בחצייה מהירה כבר אחרי שהתחלף לירוק.
או בחצייה של צומת שאינו מרומזר או כל מפגש עם רחוב מהצד .
באלנבי הבניינים חוסמים שדה ראייה לצד ,מה יותר ברור מזה ששם מאיטים עד מצב שתיהיה אפשרות לבלימת חרום .

בב"ש אני נתקל בזה על ימין ועל שמאל

גונבים רמזורים בואפן קבוע. לכן, אני תמיד בודק האם רכב מגיע, בדגש על הכיוון האחרון שקיבל אור ירוק.

jony stekino

New member
אני מפחד בעיקר מרוכבי קטנועים

בפקקים באיילון ( איילון זה פשוט דוגמא טובה , אותו כנ"ל כביש 4 )
אני רוכב בשוליים במהירות כזאת שלא אמור להגרם לי נזק רציני אם מישהו יחתוך חזק לפתע
הבעיה שיש רוכבים אחרים שטסים בשוליים לא מספיק שהם משחקים ברולטת רוסית על החיים שלהם
ובנוסף הם כמעט נכנסים בך

למעלה